![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλό Δρόμο παιδιά και καλή επιστροφή να έχετε!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν το ήξερα νωρίτερα, θα μπορούσα να σας πω δύο λόγια για τα κατατόπια, μιας και είμαι από το Θέρμο.
Όπως και να έχει, σίγουρα θα περάσετε υπέροχα! Καλά χιλιόμετρα… ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
..φιλαράκι σ'ευχαριστούμε πολύ αλλά τυνχάνουμε χωριανοί μαι και εχω καταγωγή από τα μέρη
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θάνο, ήταν ο Μάριος κρυφό καμάρι ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
καλη βόλτα..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ,
ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλα να περασετε,καλο φαγοποτι
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Φίλε Αργύρη, σ'ευχαριστούμε γιά την πρόσκλησή σου. Σταματήσαμε στην Καρδίτσα την Παρασκευή το μεσημέρι κ είχαμε μία τσιπουροκατάνυξη... Δυστυχώς, δεν πήγε στο μυαλό μας ![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπράβο σας, πολυ ωραία η εκδρομή σας και η περιγραφή σας... Αντε και στην επόμενη ..... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να παρατηρήσω πως η ανταπόκριση είναι φτωχή
![]() ![]() βλέπετε, λείπουν οι συντελεστές ενός ολοκληρωμένου ρεπορτάζζζζζ ![]() ![]() τα γυναικόπαιδα..... σπίτι ![]() ![]() ![]() ο επόμενη βόλτα θα είναι γυναικοπαρέα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Βλέπετε η Νικολέτα είναι φρέσκια στο κουρμπέτι και δεν ζητά τα ίσα ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
H Ελλάδα του 1903 με 1920 σε φωτογραφίες! | Arkas | Ελλάδα | 26 | 21-10-2010 17:45 |
Μία σύντομη ιστορία της θρυλικής GS | evanslam | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 10-09-2010 14:07 |
Μιά... βολτούλα!!! | yannis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 32 | 30-08-2010 09:44 |
Μιά όμορφη φωτογραφία | syan | Διάφορα | 17 | 08-02-2010 16:01 |
Μιά ματιά στίς παλιές | syan | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 06-09-2009 19:34 |