GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 22-10-2010, 22:25
Vag Ο/Η Vag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Aθήνα
Προεπιλογή Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Βαυβαρίας;

Πήρα την ακριβότερη ίσως of -off της μεσαίας κατηγορίας και μου βγήκε με σέλα βασανιστήριο. ΟΚ, shit happens αλλά.

Η BMW με τη μνημιώδη παράδοση στην άνεση και τα τουριστικά χαρακτηριστικά έβγαλε μια έξτρα after market σέλα "comfort". Φάουλ γιατί έχω πάρει μια μηχανή 11 χιλιάδων ευρώ και δεν ήξερα πως είχε σέλα ...discomfort.

Το πέναλτι έρχεται μετά. Αποφασίζω να εξετάσω την εκδοχή comfort. Πάω για σέρβις και ρωτάω στο επίσημο μαγαζί bmw για αυτή, την βάζω επάνω, τη δοκιμάζω και ρωτάω τιμή.

Η comfort έχει επίσημα τιμή 387 ευρώ. Και δεν είναι ότι είναι πολλά.
Είναι ότι στη Γερμανία έχει σε αντίστοιχο dealer 280 ευρώ! Όσο και στην Ισπανία. Στην δε Γαλλία 269 ευρώ!!

και για να του λόγου το αληθές:

BMW F 800 GS Shop für BMW Motorradbekleidung Motorrad Zubehör Accessoires

Ο εδώ dealer (που ήταν διατεθιμένος να μου κάνει και μια έκπτωση) δεν βγάζει τις τιμές από την γκλάβα του. Προφανώς τόσο αγοράζει από τον αντιπρόσωπο.

Γιατί ο Έλληνας αντιπρόσωπος χρεώνει 100 ευρώ παραπάνω το ίδιο προιόν; Οκ να κάνει κάτι τις παραπάνω λόγω μεταφοράς εδώ. Αλλά 100 ευρά;
Δασμοί δεν υπάρχουν, στο ίδιο νόμισμα είναι... γιατί;

Και σε μια χώρα που οι μισθοί είναι στο 1/3 των Γερμανικών;

Μ'ηπως μας έχουνε για πολύ θύματα τους ιθαγενείς;

Να στείλω κάνα e mail στους Γερμανούς να δούμε τι θα γίνει ή θα χάσω την ώρα μου;

ΥΓ: Eιδικά όταν με τη μ@λ@κια που έκαναν στη σχεδίαση της σέλας έπρεπε να είναι ήδη σε recall; Δεν έχω διαβάσει ή ακούσει έναν που να την αντέχει πάνω από μισάωρο!

Μιλάμε για μια αύξηση της τάξης του 38% για να κατέβει η σέλα από γερμανία ελλάδα! Και σε μια απλή 650 gs twin ανεβάζει την τιμή κατά σχεδόν 20%. Δίνεις στην ακριβότερη μηχανή της κατηγορίας 20% παραπάνω όχι για ένα έξτρα απόδοσης (πχ abs) αλλά για να μπορείς απλά να κάθεσε πάνω τηςχωρίς να πονάς!
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης