![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το βράδυ μας βλέπω να φυλάμε σκοπιά εναλλάξ, για το ενδεχόμενο δολιοφθοράς. Εκεινουνού του CP...S, πολύ γυαλίζει ο οφθαλμός του. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι, από μοναχικές διαδρομές. Ξέχασα να γράψω για το προφυλακτικά . . . ντροπή σας . . . ανήκουν εις τον προστατευτικόν εξοπλισμόν, τουουου τελεεε, βεβαίως - βεβαίως . . .φώνου και του . . . πλοηγού . . . του μοτοσακού 'Βελόνες" για τις βαλβίδες των ελαστικών. . . (να θυμηθώ ν' αλλάξω τύπο) Είναι κι άλλα, αλλά τι να τα λέω τώρα;
|
|
|
|||
|
|||
|
Να είσαι καλά Νίκο μου. Χαιρετισμούς. Καλό βράδυ να έχεις...............
|
|
|
|||
|
|||
|
Και για 'σένα φίλε μου, καλό βράδυ, έχεις χαιρετισμούς.
Έλα τα γερόντια να πηγαίνουν σιγά - σιγά. Εμείς αδειέουμε ακόμα
|
|
|
|||
|
|||
|
Το βλέπω εγώ.....
Θα μας μαζέψουνε..... δε θα τη γλυτώσουμε... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προτάσεις για ενδιαφέροντα πράγματα που γίνονται στην Πάτρα τον Ιούνιο 2010 | skippybi | Πολιτισμός | 5 | 24-06-2010 17:00 |
| Προτάσεις για ενδιαφέροντα πράγματα που γίνονται στην Πάτρα τον Μά'ι'ο 2010 | skippybi | Πολιτισμός | 2 | 15-05-2010 00:06 |
| Το μπλουζάκι που θα φορεθεί για τα νέα μέτρα | manro | Χιούμορ | 7 | 10-05-2010 14:50 |
| Προτάσεις για ενδιαφέροντα πράγματα που γίνονται στην Πάτρα τον Μάρτιο 2010 | skippybi | Πολιτισμός | 2 | 24-03-2010 23:32 |
| Προτάσεις για ενδιαφέροντα πράγματα που γίνονται στην Πάτρα (Ιαν - Φεβ 2010) | skippybi | Πολιτισμός | 2 | 22-01-2010 07:22 |