GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 24-10-2010, 23:46
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Φωτογραφίες από το ελληνικό σχολείο παλιότερων χρόνων

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
.... και δυστυχώς, θα σε βασανίζουν για πολλά ακόμη ....

Η κατάσταση ξέφυγε κ απ' ότι φαίνεται, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω ....

Αλί στα παιδιά μας κ στα εγγόνια μας,

που θα μεγαλώσουν σε μια κοινωνία της χαλαρότητας, της κακώς εννοούμενης ανεμελιάς

και της ασύστολης "ελευθερίας" .... Όλα "στρογγυλά" κ όλα χύμα ...

Ας προσπαθήσουν οι γονείς, να "κρατήσουν λίγο τα λουριά",

μπας και γλυτώσουν κανά δυό γενιές,

γιατί ο δρόμος προς τον γκρεμό, δεν είναι μακριά ...

Τι λες τώρα!!!!!!!!!!
Δηλαδή είχαμε υπέροχο εκπαιδευτικό και όχι μόνο σύστημα παλιά?!?!?!?!?!!?
Τότε πως καταλήξαμε έτσι?!?!?!?!!??!
Α, ξέχασα... είμασταν μορφωμένοι, σοβαροί, έντιμοι, δημιουργικοί, με ανοικτούς ορίζοντες, ευρύ πνεύμα, ηθικές αρχές και όλα τα άλλα που επετεύχθησαν μέσω της "Ελλαδοελληνοχριστιανικής" διαπαιδαγώγησης και μετά όλοι αυτοί οι ευτυχισμένοι πολίτες εξέλεξαν το ΠΑΣΟΚ και ήρθαν τα πάνω κάτω!!!!!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Νομιζω δεν ειναι ''υποτακτικοι'' ολοι αυτοι οι μαθητες στα αμερικανικα και εγγλεζικα κολλεγια -που βγαζουν Μπιλ Γκειτς - που φορουν τις στολες και τα πηλικια τους υποδυλωνοντας, μεσα στο σχολειο και οχι εκτος αυτου οπου φορανε οτι θελουν, την ιδιοτητα τους!!! Εγω φιλε Γιαννη φορουσα ποδια μεχρι και την πρωτη γυμνασιου,

Θα πήγαινες σε ιδιωτικό μάλλον γιατί εγώ αν και μεγαλύτερος δεν πρόλαβα στα δημόσια σχολεία, ποδιά για τα αγόρια!!!!! Μόνο οι κοπέλες φόραγαν μέχρι το ΄80 περίπου (δεν θυμάμαι ακριβώς) αλλά και πάλι είχαμε για χρόνια τα φαινόμενα της ποδιάς "Τσεκλένη" και λοιπών ακριβών και ιδιαίτερων ενδυμασιών. Αυτά περί ομοιομορφίας πείτε τα στους πιτσιρικάδες που δεν είδαν!!!!

οπως και ολοι οι συμμαθητες μου, απαλασσοντας την οικογενεια μου απο τον ενδυματολογικο ενδοσχολικο ανταγωνισμο μεταξυ των μαθητων!! Φορεσα δε στολη ακομα και στην Αγγλια, πολυ μετα την καταργηση της ποδιας στην Ελλαδα και οπου φορουσαμε οτι θελαμε απο εκει και υστερα, οταν μετεκπαιδευομενος με υποχρεωσαν - και για 6 μηνες που θα διαρκουσε η εκπαιδευση μου - να φοραω εντος σχολειου την στολη αυτού!

Χαρηκα δε κατα πολυ οταν το σχολειο της κορης μου εν ετη 2010 επελεξε και αποφασισε το αυτό προτεινοντας ομοιομορφη στολη για ολους τους μαθητες!

Εντάξει, και εγώ είχα γνωστούς που χαίρονταν που ήταν άλκιμοι και πρόσκοποι!!!!! Εγώ δεν θα καμάρωνα πάντως.

Η αυθεντια του καθε καθηγητη ειναι αδιαμφισβητητη οσο ο μαθητης δεν εχει τις γνωσεις και την εμπειρια ζωης αυτου!!!!
Η ''παραδοση'' του δεν παπαγαλιζεται αλλα μαθαινεται μεσα απο ερωτησεις και σημειωσεις του καθε μαθητη που ενδιαφερεται να μαθει γραμματα προσθετωντας βηματα και γνωσεις στην μετεπειτα ζωη του! Αντιθετα δεν προσφερει τιποτα στον καθε ''πολιτικοποιημενο'' 16χρονο που αποτερος του σκοπος ειναι η τεμπελια μεσα απο την προσδοκουμενη μελλοντικη του εξελιξη σε εργατοπατερα!

Αν και δεν νομίζω πως σκέφτονται έτσι οι νέοι... θα πάρω πρώτα σαν παράδειγμα τα δικά μου παιδιά που μεγαλώνουν με τις "στραβές" μου ιδέες και σίγουρα δεν είναι όπως τα λες. Αν πάλι τα παιδιά των πολιτών που ασπάζονται τις παλαιολιθικές ιδέες, έχουν άλλα οράματα, τότε μήπως... λέω... μήπως αυτή η στενομυαλιά, βγάζει και τέτοια παιδιά?!?!?!!?

Χαιρομαι που δεν θα βγαλουμε κανενα Μπιλ Γκειτς που το μυαλο του θα ειναι παντα στα ντολλαρς

Μην του το πεις και ντραπεί ο κακομοίρης!!!!!!!!

αλλα συνεχιζουμε να βγαζουμε επιστημονες τυπου ''Παπανικολαου'' (παπ τεστ) οι οποιοι σωζουν ζωες!!

...
...
Αρα φιλε Γιαννη και Μπιλ γκειτς βγαζει η ελλαδα

Μα φυσικά είναι γνωστό παγκοσμίως γι αυτό άλλωστε και τρέχουν από όλα τα μέρη του κόσμου να γραφτούν στα Ελληνικά σχολεία!!!!!!!

και, το κυριοτερο, επιστημονες που σωζουν ζωες ανειδιοτελως!! Αρκει να το θελουν οι ιδιοι!!!!
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2010, 07:20
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων

Γιατί θέλαμε να γίνουμε όοοοππππως Αμερρρρικήηηη .... (όπως έλεγε μια παλιά διαφήμιση.... )

Δηλαδή, απ' την "μια μέρα στην άλλη",

θελήσαμε να γίνουμε "ελεύθεροι", "δημοκρατικοί", χαλαροί,

αντιγράφοντας κ ακολουθώντας το κακώς εννοούμενο Αμερικανικό ή άλλο πρότυπο,

την ξενοιασιάς κ της ανεμελιάς, χωρίς να συνυπολογίζουμε κ τα υπόλοιπα καλά (όσα είναι),

της Αμερικάνικης κουλτούρας, κοινωνίας, εκπαίδευσης κ.λ.π.....

Και μιλάω μόνο για την κοινωνική πλευρά του θέματος ...

Για την πλευρά, που εμείς οι γονείς, προσπαθήσαμε κ το καταφέραμε,

να τους αφαιρέσουμε την δήθεν σοβαρότητα κ την δήθεν συστολή ...

Βλέπεις κοπελίτσα στην καφετέρια, "χυμένη" στην πολυθρόνα, με την τσιγαρούμπα κρεμάμενη απ' τα κατακόκκινα βαμμένα χείλη,

να προσπαθεί να μιμηθεί το αντράκι, να λέει στο αγόρι ....

Ρε μ...... θα σου γ....... την Πα........

Ή ακόμη, πού είναι η ευγένεια προς τους μεγαλυτέρους μας ???

Ποιός νεαρός τώρα, μιλάει στον πληθυντικό σε κάποιον μεγαλύτερο ????

Όπως έχει γραφτεί κι αλλού .... ποιός νεαρός σηκώνεται στο λεωφορείο, για κάποιον ηλικιωμένο ???

Κ πολλά ακόμη που βλέπουμε κ μας "ξενίζουν" ....

Όχι γιατί είμαστε "παλαιών" αρχών, αλλά γιατί είναι "αντικειμενικές" αξίες που μας έμαθαν οι "αγράμματοι δάσκαλοι",

κ που εμείς οι μεταμοντέρνοι κ απελευθερωμένοι γονείς αφαιρέσαμε απ' τα παιδιά μας, γιατί δήθεν τα καταπίεζαν ...

Τώρα, όσο για την εκπαιδευτική πλευρά, αυτή καθ' αυτή, την κάλυψαν άλλοι παραπάνω ...
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2010, 10:02
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι λες τώρα!!!!!!!!!!
Δηλαδή είχαμε υπέροχο εκπαιδευτικό και όχι μόνο σύστημα παλιά?!?!?!?!?!!?
Α, ξέχασα... είμασταν μορφωμένοι, σοβαροί, έντιμοι, δημιουργικοί, με ανοικτούς ορίζοντες, ευρύ πνεύμα, ηθικές αρχές και όλα τα άλλα που επετεύχθησαν μέσω της "Ελλαδοελληνοχριστιανικής" διαπαιδαγώγησης και μετά όλοι αυτοί οι ευτυχισμένοι πολίτες εξέλεξαν το ΠΑΣΟΚ και ήρθαν τα πάνω κάτω!!!!!!!!!
Eιναι φανερο φιλε γιαννη οτι τα εχεις με το συστημα του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ κ.λ.π. Ενταξει, αποψη σου και καλα κανεις!
Ομως μην χαλιεσαι, διοτι Σ.Ενωση δεν προκειται να γινουμε (ευτυχως) εις τον αιωνα τον απαντα!!! Μαθε να ζεις με αυτα που εχεις και αυτα που σου προσφερονται, τα λιγα ¨η τα πολλα, αλλιως......... η Γερμανια ζητα εργατες!!! Εκει ισως δεις πως βγαινει το ψωμακι και τι 8ωρα δουλευουν! Εκει θα δεις τι σημαινει υγιης συνδικαλισμος και οχι ''ειμαι συνδικαλιστης και γκρινιαζω/απεργω για τα παντα'':
Θα δεις ακομα ποσο καλυτερα σπουδαζουν τα παιδια, ειναι η αληθεια, αλλα και τι αντιτιμο εχει αυτο!! Η επιλογη τελειοφοιτων για τα πανεπιστημια τους ειναι πολυ περιορισμενη........1 στους 30 περναει, οπως και τοτε τα παλια καλα χρονια στην Ελλαδα συνεβαινε, και οχι 28 στους 30 στην σημερινη καινουρια Ελλαδα!!
Πολλοι πηγαν και λιγοι τα καταφεραν!!! Ο δρομος ειναι ανοικτος!!

Οχι δεν πηγα ποτε σε Ιδιωτικο σχολειο, 12 χρονια σε δημοσιο ημουν Γυμνασιο Αρρενων Ν. Σμυρνης, κοινως ΓΑΝΣ και πιο κοινως ''Μπουα college''!! Οι Νεο Σμυρνιωτες ξερουν!!
Ποδια φοραγα μεχρι το 1975 οποταν και καταργηθηκε!!
Στην Κυπρο που φορανε ποδια (γκρι-άσπρο για τους μαθητές, μπλέ-άσπρο για τις μαθήτριες) υποχρεωτικα απο το δημοτικο μεχρι το Λυκειο ειναι δηλαδη οπισθοδρομικοι? Μηπως θεωρουν, και πολυ σωστα για μενα, οτι μέσα από την ομοιομορφία δεν προβάλλονται οι ταξικές διαφορές, άρα δεν ξεχωρίζουν οι πλούσιοι από τους φτωχούς?????

Τελος, το να γινεις ενας Παπανικολαου με τα εφοδια της...... ξυπολισιας και των σπασμενων μαυροπινακων, το να γινεις ενας απο αυτους τους 4ρεις 35αρηδες που ποσταρα πιο πανω με τα εφοδια τα σημερινα τα οποια ειναι ''σαπια'', ''ανεπαρκη'', ''ηλιθια'' κ.λ.π. κανει το/τα επιτευγμα/τα τους πολυ μεγαλυτερα απο οσο ειναι στην πραγματικοτητα!

Οσο φιλε μου Γιαννη για το αν σκιαχτηκε ο Μπιλ Γκειτς να ξερεις οτι, εγω προσωπικα, εγραφα και γραφω στα παλιοτερα των υποδηματων μου ολους αυτους που Θεό εχουν το χρημα αφηνοντας στον πατο αλλα πιο ουσιωδη πραγματα!! Οποταν αν σκιαχτηκε ¨η οχι ο Μπίλ.............χε/κα!!!!!!!!!

Last edited by GeorgeP; 25-10-2010 at 10:05.
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2010, 10:05
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
ομορφες φωτο....μπραβο σταυρο,φωναξα και εγω τα παιδια να τις δουν
θα συμφωνησω με τον γιωργο,οτι εχει χαθει η πειθαρχια και ο σεβασμος απο τα σχολεια και στα σπιτια μας,βεβαιως...
οι προοδευτικες πολιτικες δυναμεις της χωρας εβαλαν και εκει το χερι τους....
Θα συμφωνήσω με τον καπτάν φουρτούνα !!!

Σταύρο.... τρομερές φωτό....
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2010, 10:08
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Eιναι φανερο φιλε γιαννη οτι τα εχεις με το συστημα του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ κ.λ.π. Ενταξει, αποψη σου και καλα κανεις!
Ομως μην χαλιεσαι, διοτι Σ.Ενωση δεν προκειται να γινουμε (ευτυχως) εις τον αιωνα τον απαντα!!! Μαθε να ζεις με αυτα που εχεις και αυτα που σου προσφερονται, τα λιγα ¨η τα πολλα, αλλιως......... η Γερμανια ζητα εργατες!!! Εκει ισως δεις πως βγαινει το ψωμακι και τι 8ωρα δουλευουν! Εκει θα δεις τι σημαινει υγιης συνδικαλισμος και οχι ''ειμαι συνδικαλιστης και γκρινιαζω/απεργω για τα παντα'':
Θα δεις ακομα ποσο καλυτερα σπουδαζουν τα παιδια, ειναι η αληθεια, αλλα και τι αντιτιμο εχει αυτο!! Η επιλογη τελειοφοιτων για τα πανεπιστημια τους ειναι πολυ περιορισμενη........1 στους 30 περναει, οπως και τοτε τα παλια καλα χρονια στην Ελλαδα συνεβαινε, και οχι 28 στους 30 στην σημερινη καινουρια Ελλαδα!!

Οχι δεν πηγα ποτε σε Ιδιωτικο σχολειο, 12 χρονια σε δημοσιο ημουν Γυμνασιο Αρρενων Ν. Σμυρνης, κοινως ΓΑΝΣ και πιο κοινως ''Μπουα college''!! Οι Νεο Σμυρνιωτες ξερουν!!
Στην Κυπρο που φορανε ποδια (γκρι-άσπρο για τους μαθητές, μπλέ-άσπρο για τις μαθήτριες) υποχρεωτικα απο το δημοτικο μεχρι το Λυκειο ειναι δηλαδη οπισθοδρομικοι? Μηπως θεωρουν, και πολυ σωστα για μενα, οτι μέσα από την ομοιομορφία δεν προβάλλονται οι ταξικές διαφορές, άρα δεν ξεχωρίζουν οι πλούσιοι από τους φτωχούς?????

Τελος, το να γινεις ενας Παπανικολαου με τα εφοδια της...... ξυπολισιας και των σπασμενων μαυροπινακων, το να γινεις ενας απο αυτους τους 4ρεις 35αρηδες που ποσταρα πιο πανω με τα εφοδια τα σημερινα τα οποια ειναι ''σαπια'', ''ανεπαρκη'', ''ηλιθια'' κ.λ.π. κανει το/τα επιτευγμα/τα τους πολυ μεγαλυτερα απο οσο ειναι στην πραγματικοτητα!

Οσο φιλε μου Γιαννη για το αν σκιαχτηκε ο Μπιλ Γκειτς να ξερεις οτι, εγω προσωπικα, εγραφα και γραφω στα παλιοτερα των υποδηματων μου ολους αυτους που Θεό εχουν το χρημα αφηνοντας στον πατο αλλα πιο ουσιωδη πραγματα!! Οποταν αν σκιαχτηκε ¨η οχι ο Μπίλ.............χε/κα!!!!!!!!!
Εγώ πήγα σε Δημόσιο μέχρι και 3η Γυμνασίου... και Ιδιωτικό Λύκειο στη Λεόντειο... Σε κάποιο καφέ θα σας πω την άποψή μου και για τα 2 καθώς έχω ευρεία εικόνα...
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2010, 10:20
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Πάντως στην Ήπειρο είχαμε ιδιωτικά σχολεία και οι δάσκαλοι δεν δέρνανε. Κάναμε 10 ώρες θρησκευτικά τη βδομάδα και την Κυριακή υποχρεωτικός εκκλησιασμός. Οι μαθητές γνωρίζαμε όλα τα απολυτίκια των αγίων αλά δεν γνωρίζανε να αλλάξουν μία λάμπα. Και γιαυτό στέλναμε ανειδίκευτους εργάτες στην ξενιτιά..Προσωπικά φόρεσα παπούτσια στην Τετάρτη Δημοτικού. Και να είχε κάποιος δεν τα φορούσε γιατί ξεχώριζε.. Αδέρφια πονάει πολλή το θέμα……………….
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2010, 14:29
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:

τιιιιιι!
δε θα γινουμε ποτε σοβιετικη ενωση?
τι ειναι αυτα που του λες βρε γιωργο?του χαλας το ονειρο τωρα!
σκεψου πως αισθανθηκες οταν εμαθες οτι δεν υπαρχει αγιος βασιλης!
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2010, 16:10
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
τιιιιιι!
δε θα γινουμε ποτε σοβιετικη ενωση?
τι ειναι αυτα που του λες βρε γιωργο?του χαλας το ονειρο τωρα!
σκεψου πως αισθανθηκες οταν εμαθες οτι δεν υπαρχει αγιος βασιλης!
Κωστα,

γενικως μιλησα και οχι πολιτικως!!!
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2010, 16:16
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Απόσπασμα:

Βρε Γιώργο είσαι πολύυυυυ γάτος!!!!!!!!!!!!!!
Μ΄αρέσει που το βρίσκεις και φανερό!!!!!!!!

Ομως μην χαλιεσαι, διοτι Σ.Ενωση δεν προκειται να γινουμε (ευτυχως) εις τον αιωνα τον απαντα!!!

Δεν γέρω τι κόλημα έχεις φάει με την Σοβιετία... αλλά δεν νομίζω να υποστήριξα ποτέ πως είμαι λάτρης της!!!!!!! Μάλλον τα έχεις κάνει αχταρμά και τραβάς από το τσουβάλι ότι λάχει.

Μαθε να ζεις με αυτα που εχεις και αυτα που σου προσφερονται, τα λιγα ¨η τα πολλα, αλλιως......... η Γερμανια ζητα εργατες!!! Εκει ισως δεις πως βγαινει το ψωμακι και τι 8ωρα δουλευουν!

Ρε συ Γιώργο... στις δουλειές που έχω δουλέψει, δεν τις έχεις δει ούτε όνειρο... και έχω κάνει και μετανάστης στην Αυστραλία... Και σε παρακαλώ, μην μου λες να "μάθω" να ζω με ότι έχω, γιατί επίσης δεν ξέρεις τι "κανάλια" έχει τραβήξει στη ζωή του ο καθένας.

Εκει θα δεις τι σημαινει υγιης συνδικαλισμος και οχι ''ειμαι συνδικαλιστης και γκρινιαζω/απεργω για τα παντα'':

Οχι δεν πηγα ποτε σε Ιδιωτικο σχολειο, 12 χρονια σε δημοσιο ημουν

Λοιπόν για να τελειώνουμε... ΠΟΔΙΑ σε αγόρια και δημόσιο δεν έπαιξε από το 65 και μετά που πήγα εγώ σχολείο. Εκτός και δεν ήταν "αρρένων"!!!!!!!!! Όχι μόνο στο γυμνάσιο, αλλά ούτε και στο δημοτικό.

Γυμνασιο Αρρενων Ν. Σμυρνης, κοινως ΓΑΝΣ και πιο κοινως ''Μπουα college''!! Οι Νεο Σμυρνιωτες ξερουν!!

Επίσης καλό θα ήταν να γυρίσουμε πάλι στην εποχή των σπηλαίων, γιατί τότε είμασταν πιο αγνοί και μπλα μπλα μπλα... ή όπως λέει και το γνωμικό " και το' ριξα στη θάλασσα κι έπλεε σα σκεπάρνι"!!!!!!
Τα υπόλοιπα δεν έχω χρόνο να τα σχολιάσω και επίσης θεωρώ χάσιμο χρόνου να προσπαθήσω να αλλάξω το μυαλό οποιουδήποτε. Και γιατί άλλωστε να αλλάξει?!?!?!?
Πίστευε ότι θέλεις και κέρδισε τη ζωή σου με τις απόψεις και τις ικανότητές σου. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω και μέχρι τώρα δεν έχω παράπονο...
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2010, 17:11
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Κωστα,

γενικως μιλησα και οχι πολιτικως!!!
το ενα δεν αναιρει το αλλο!
μιλησες γενικως μεν,πολιτικως δε!
αλλα δεν πειραζει,μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!(οχι παντα,μην παρεξηγηθω...)
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης