![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ανάψει τη φωτιά και περιμένω τηλέφωνο. Σκεφτόμαστε όλοι θετικά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά συζητάτε για μία καταστροφή ζωτικότατου εξαρτήματος της μηχανής λες και πρόκειται για μια απλή βίδα. Ειναι δυνατόν να συμβαίνει τέτοια ζημιά, σε μηχανή τέτοιας αξίας; Με κάνετε να μετανοιώνω που έδωσα το 800αρι. Είπα κι εγώ να αφήσω την αλυσίδα και να περάσω στον άξονα για να ησυχάσω, αλλά που τέτοια τύχη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αρχισε και ο γερμανος της λαλακιες βλεπω.....................και ελεγα να παρω μια αλλα με αυτα που διαβαζω μαλλον θα το σκεφτω..............φλατζα του δισκου σε αλλο ποστ...............ω ρε τι γινεται..................!!!!!!
Last edited by jimm; 30-10-2010 at 20:33. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ωπα!!!..................η πρασιναδα ειναι φτηνη και την πετας... ![]() το θεμα ειναι να πληρωνεις τοσα πολλα και να μην παιρνεις την αξιοπιστια που πρεπει για μια μηχανη που φημιζεται - 'φημιζονταν' για αυτο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αστα σου λεω, πονεμενη ιστορια αυτος ο αξονας, γιατι πριν απο αυτον τον αξονα τα παλιοτερα GS δεν ειχαν κανενα προβλημα!! Γιαυτο μεινε με το ''μαρουλακι'' σου ![]() Last edited by GeorgeP; 31-10-2010 at 21:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Κατι τετοια ακουω και παρ ολο που τα 1200GS ειναι απο τις αγαπημενες μου μοτοσυκλετες, χαιρομαι που αυτη την περιοδο εχω μοτοσυκλετα με αλυσιδογραναζα. Με 200ευρω το πολυ εχεις καθαρισει.
Κριμα φιλε παντως.Πραγματικα στεναχωριεμαι για σενα, γιατι μου θυμιζει τη δικη μου ζημια περσι με την μοναδα του abs που παραλιγο να πληρωσω 2200ευρω και τελικα την γλιτωσα με 1100, μιας και η Bmw hellas,υποτιθεται, μου εκανε εκπτωση 50%. Ευχομαι να βρεις την ακρη. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πάλι απώλεια λαδιών στο διαφορικό | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 31 | 19-12-2009 15:50 |
αλλαγή κιβωτίου και πρόβλημα στο διαφορικό, 1100gs | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 03-06-2009 20:45 |