![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Για τα φιλτρα αερος PIPERCROSS και ΒΜC τα εχει δοκιμασει κανεις, τι γνωμη εχετε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα και πάλι!! Πήγε η μηχανή εχτες RACETECH, την χαζευαμε, την ξαναχαζευαμε, και μου λέει: θα βγουν όλα απο μεσαίο και πίσω, θα μπει σωλήνα μαζί με το τελικό αλουμινίου αλλα θα κάνει πολύ θόρυβο και ο ο σιγαστηρας δεν θα το μαζέψει και πολύ! Το κοστουμακι 200 ευρώ κομπλε!
Αλλα λόγω θορύβου δεν θα κάνω κίνηση, και θα ψάξω αλλού! Η akrapovic έχει πολυ ωραίο ήχο αλλα δεν βρίσκω για την μηχανή μου σε λογική τιμή! |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα επισκευτηκα τους RACEGUNS...
Εντυπωσιαστηκα με την δουλεια τους και μπορω να πω οτι μου αρεσαν πιο πολυ απο τους εταιρους... Κουστουμακι γυρω στα 300....ειδωμεν! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οταν αγόρασα την μηχανη ειχε πάνω εξάτμιση laser τιτανίου με Υ της laser και τσιπ στον εγκέφαλο της laser.
- βγάζω το τσιπ, αποτέλεσμα καλύτερα στα χαμηλα, χαμηλότερη κατανάλωση - βγάζω το Υ βάζω καταλύτη, αποτέλεσμα ακόμα καλύτερα στα χαμηλα - βγάζω και το τελικό, μαμά πάνω, αποτέλεσμα....λιιιιγο πιο αργά ολα τελικό μόνο με καταλύτη πιστέυω είναι το καλύτερο! |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον παιδια η εξατμιση μπηκε, εξαγωνη με τελειωμα καρμπον, χωρις καταλυτη...
Απο θορυβο μου φαινεται καλος,ελαχιστα δυνατος αλλα δεν μπορω να τον ακουσω αν δεν οδηγει την μηχανη αλλος!! Αν θελετε μπορω να ποσταρω και φωτο! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εξατμιση!!! | Kwstas_kef | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 29 | 01-05-2010 17:40 |
Εξατμιση γνήσια 1200GS (07) | nikos900 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 20-12-2009 16:05 |
Εξατμιση κ πλυσιμο!! | xenos | Φροντίδα | 14 | 31-08-2009 14:41 |
Εξατμιση 1200 gs | anakonda | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 23-05-2009 00:48 |
Εξατμιση τελικό Adventure 1200 --- πωλείται | psyxanwmalos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 04-04-2009 19:22 |