![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον το χοιρινο παιρνει πολλα τηλεφωνα στο ντιλιβερυ για χοιροτροφες....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Κάτι έφαγε και πρήστηκε.....Κανένα Malox ρε παιδιά..... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λογαριασμός ούτε ενός μήνα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Το περίεργο δεν είναι ότι έκανε αυτός τέτοιο λογαριασμό. Το περίεργο είναι ποιοι ηλίθιοι καθόντουσαν και του μίλαγαν τόσην ώρα...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κανονικά! ![]() ![]() ![]() και τωρα που το σκέφτομαι.... 10 ωρες την ημέρα μιλάει στηντηλεόραση-ράδιο 8 ωρες κοιμάται (λέω εγώ τώρα) 4 ωρες στην μασαμπούκα και 2 ωρες στην βουλή. πότε διάλο έκανε 2,5 χιλιάρικα στο τηλέφωνο! ας βάλει free to go ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πάρε τώρα και πες μου τί φοράς.... ή 112136123123123 Καυτά κορίτσια στο κινητό σου ή είναι μέτοχος στην Cosmote. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
![]() Σας τρομαξε το ματι μου ρεεεε. πρεπει να εχει πεσει καταχαμα αυτην την στιγμη!!!!!!
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ανεργια......αυξηση ΣΟΚ | gsmaniac | Ελλάδα | 5 | 20-06-2010 08:37 |
Φορτιστής έκτακτης ανάγκης κινητού ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 11-11-2009 20:03 |
Στον «αέρα» χιλιάδες λογαριασμοί της Hotmail | Kwstas_kef | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 06-10-2009 12:14 |
ΣΟΚ - Απούλητα αυτοκίνητα παγκοσμίως ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 10 | 20-02-2009 19:50 |
"Κατασκοπία" μέσω κινητού τηλεφώνου ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 17-02-2009 23:19 |