![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη με λιγα λογια η Θεσσαλονικη εχει δημαρχο Αρκουδιαρη............
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και μετά λέμε... γιατί δεν πάει μπροστά αυτή η χώρα...
![]() ![]() Αν δεν έρθουν Γερμανοί, Αυστριακοί, Ελβετοί, ... να διοικήσουν... όλο και πιο πίσω θα πηγαίνουμε... μ'αυτα τα ΖΑ... και τα Ζορρά... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως έχω την περιέργεια τι θα ντυθεί τις απόκριες..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω πάλι αναρωτιέμαι..
πως διάλο η θεσσαλονικη που εβγαλε τον μπουταρη,έβγαλε και τον πανίκα! στην αντίθεση εντελώς λέμε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κάτι πρέπει να τους ρίχνουν στο....νερό, δεν εξηγείται αλλιώς....
|
|
|||
|
|||
![]()
O τυπος ειναι πονηρος. Παλιοτερα τραγουδουσε σε δεξιωσεις και πανυγυρια.
Εχει βρει το κουμπι των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - θεσσαλονικεων. Βασιζεται στο τριπτυχο Μακεδονια-ποντος-παραμελημενη Βορειος Ελλαδα. Εκει που ποναμε ολοι οι Βορειοι!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
επειδή εμπεριέχει "κακια" λέξη, την σβήνει το πρόγραμμα αυτόματα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Moυ κανει τρομερη εντυπωση το αποτελεσμα και η δυναμη της τηλεοπτικης εικονας στη ψηφοφορια του κοσμου. Ολα αυτα που εμεις μπαινοντας στο ιντερνετ, ψαχνοντας απο εδω και απο εκει και συζητώντας με μια ευρυτερη γκαμα ανθρωπων τα χαρακτηριζουμε ως ... καρναβαλια ... τα δινουμε ποσοστο μικροτερο απο κάθε αλλη ψηφοφορια (βλεπε αποτελεσματα στη πολη της θεσσαλονικης)
Οσοι ομως μενουν εκτος του πολεοδομικου συγκροτηματος και ελεω καλλικρατη ερχονται να ψηφισουν εναν αγνωστο σε αυτους ανθρωπο ( περα της τηλεοπτικης εικονας) δίνουν για αλλη μια φορα το αξιωμα σε αυτο που τους διεγειρει με διάφορους τροπους οταν βρίσκονται αραχτοί στον καναπέ τους και ψάχνουν κατι αναλαφρο, ευηχο και εύπεπτο για την ημερησια ψυχαγωγία τους. Για όλους τους φίλους που μοιράζονται μεσα απο το φόρουμ τις ανησυχίες τους για το εκλογικό αποτέλεσμα (και όχι την αμφισβήτηση τους) ενα έχω να τους πω. Μήπως σε ένα βαθμό έχετε εξαπατηθεί και εσείς απο κάποια τηλεοπτική εικόνα; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...αξιοπρεπης!
![]() |
![]() |
|
|