![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Και αλήθεια, έχετε καμιά φωτό από τον στρατό? Ανοίγουμε κανένα θέμα με φωτο από στρατό?
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλή θητεία να έχουν οι λεβέντες σου και να κάνουν υπομονή.. Σήμερα στο στρατό μέρα που περνάει δεν ξαναπερνάει!
|
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου ρε ψαροπατέρα!!!
Κάλοι πολήτες τα καμάρια σου!!!! οσο για τον ηρεμο ύπνο..... ![]() ![]() απο ΔΝΤ και μετα τον έχουμε χασει!!!![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλή θητεία να έχουν τα παιδιά! Σαν να τα έστειλες στο κολλέγιο...
![]() Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
εχοντας παρει την πρωτη μπωρα απο τον μεγαλο μου γιο τον γιαννη πριν 7 χρωνια τωρα ειμαι και εγω πατερας παλιοσηρα
.ο γιαννης ειχε παρουσιαστι καλαματα μετα πειγε κιλκις, κυπρο, σαμο, ρουπελ, και μετα προμαχωνα που απολιθηκε...... μιλαμε για πολυ ταξιδη.... ελπιζω να μην ξεπατοθο παλι στα ταξιδια να τουσ βλεπω και ειναι και 2 που να προτοπας..... υγ... οχι οτι θα με χαλαει να περνω την κατερινα με την μοτο και να πηγενουμε..... μεταξυ μας ... τραβαταιμε και ας κλαιω
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η απάτη της δήθεν χρεοκοπίας της χώρας αποδεικνύεται πλέον και με στοιχεία! | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 14 | 20-09-2010 16:59 |
| Την εξαγορά της Saab επιθυμούν παράγοντες της Formula 1 | MARK | Αυτοκίνητο | 3 | 11-01-2010 22:53 |
| «Έφυγε» στα 74 της χρόνια η μεγάλη κυρία της μουσικής, Μερσέντες Σόσα | wolferin | Πολιτισμός | 3 | 05-10-2009 18:19 |
| Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 08:03 |
| Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 17:05 |