![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν...... επιστρέψαμε κι εμείς.... εεεε εγώ ήθελα να πω...
... αφού μόνος πήγα... μονός γύρισα... ... και διεπίστωσα οτι αν πιεις ρακόμελο... χικ... μια σεβαστή ποσοτητα.......το GS... παίρνει καμια 25αριά άλογα παραπάνω... ![]() Όσο για τη βραδυά μας... κύλησε ΥΠΕΡΟΧΑ... η παρέα ΑΨΟΓΗ... κάναμε κ´ νεες "γνωριμίες"... να δούμε...... Ο Αρκάς πήγε να δημιουργησει κατι ψιλοπροβληματα προσπαθώντας να πει καποια μυστικα στον Αρχηγό... δεδομενου οτι απουσιαζε το... δυο στούτζες... ![]() ....αλλά απέτυχε... καθως ο Αρχηγος είναι ΒΡΑΧΟΣ!!! ![]() Και βέβαια η ιδεα του Γιωργη.... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ... καθώς και οι περαιτέρω ενέργειες του... προς οφελος μου... Γιωργη σ´ευχαριστούμε για την υπέροχη βραδυά!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Να ευχαριστησω κ εγω απο μερια μου την πολυ καλη παρεα μας και αποψε!!! Ελπιζω να φαγατε τοσο καλα οσο εγω κ να διασκεδασατε εξισου καλα!!! Αντε κ στην επομενη με καλο!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
...... έτσι .... για να μαθαίνουν "μερικοί" ....
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πεμπτη 8 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 112 | 09-04-2010 08:12 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες -Πεμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010 | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 69 | 26-02-2010 09:46 |
| Καλημέρες,καλησπέρες & καληνύχτες -Πεμπτη 6 Αυγούστου 09!!! | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 31 | 07-08-2009 00:21 |
| Καλημέρες,καλησπέρες & καληνύχτες-Πεμπτη 30 Ιουλίου 09!!! | Kwstas_kef | Μια καλημέρα είναι αυτή | 55 | 31-07-2009 03:05 |
| Καλημέρες ,καλησπέρες,καληνύχτες!!!! Πεμπτη 30 Απριλ 2009 | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 29 | 01-05-2009 02:29 |