![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παιδιά,αυτά είναι τα καλύτερα..................
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
. . . Με το καλό να έρθετε. . . ένας τσιγάρος δρόμος είναι. . . από τα ριγανάτα
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε καρντάσια, ζωγραφίσατε πάλι...!!!! ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ...!!!!!
![]() ![]() Μπράβο σας, και μπράβο στους καταυλακιώτες, για την φιλοξενία... Γι' αυτό... ΝΑ ΓΙΑΤΙ GS-FORUM..... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Σήμερα λοιπόν το πρωί, αφού πήραμε τα πρωινά μας κ τους καφέδες μας, άρχισαν οι φίλοι μας να προετοιμάζονται για την επιστροφή…
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Οι φίλοι μας είχαν αποφασίσει να επιστρέψουν μέσω Μπράλου, οπότε τους ξεπροβοδίσαμε μέχρι την Ναύπακτο όπου σταματήσαμε για ένα αποχαιρετιστήριο τσιπουράκι… Διαβήκαμε την γέφυρα “Χαρίλαος Τρικούπης”… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Συνεχίζεται… Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Τι να πω εγώ τώρα . SUPERRRRRRRR ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
πάλι έγραψαν οι φωτό μου!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παιδιά!!!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Οι φωτο σου Βάνα, .... τέλειες!!
Εύγε!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μία διδακτική ιστορία | Mits70 | Μου τη δίνει που ..... | 5 | 22-10-2010 02:57 |
| Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 13:41 |
| Μία εικόνα ...χίλιες λέξεις .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 3 | 15-12-2009 17:35 |
| Ένας αγώνας - Μία στροφή - 14 ατυχήματα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 4 | 05-10-2009 01:54 |
| Μία Rolls Royce… made in China !!!!!!!!! | riko46 | Αυτοκίνητο | 12 | 10-08-2009 23:16 |