![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια πολλα σε ολους και σε ολες.Λευτερη Hawk47 να χαιρεσαι τη γιορτη σου,καλα ταξιδια να χεις.Σακη και Σοφουλα να χαιρεστε το μικρο σας,να το καμαρωσετε οπως επιθυμειτε να ναι παντα γερος και δυνατος.Σοφια να χαιρεσαι τη μαμα για πολλα χρονια ακομα....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Χρόνια Πολλά |
|
|||
|
|||
![]() πολυχρονοι και ευτυχισμενοι....
λευτερακη(HAWK47)....σου ευχομαι υγεια και να αποκτησεις μια μπουμπου γρηγορα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πολλές πολλές ευχές και από μένα Λευτέρη (Hawk47). Προσωπικό δώρο η νέα σου GS???? Καλοτάξιδη ![]() Χρόνια πολλά και σε όλες και όλους που γιορτάζουν στο forum |
|
||||
|
||||
![]() Πολύχρονοι όλοι,
εντός κ εκτός GS Forum ... HAWK_46 pale L3f aquatix_guru LeftRonic aquatix_guru adagio teris leo
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια σου πολλά, φίλε Λευτέρη ( Hawk_46 ) ! Να είσαι καλά να σε χαίρονται αυτοί που σ' αγαπούν και με το καλό, τη μπουμπού!
![]() Σοφία, να χαίρεσαι τη μαμά και το μικρό σου! ![]() Χρόνια πολλά σ' όλους τους εορτάζοντες του Forum! |
|
|||
|
|||
![]() Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες
να χαίρομαι τον γιό μου και την πεθερούλα μου και ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές σας.
Να είμαστε όλοι καλά, με πολλά όμορφα και ασφαλή όρθια χιλιόμετρα !! ![]() ....HAWK_46 !! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και στον Λευτέρη του φόρουμ!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωρίς ΟΣΕ και Προαστιακό από τη Δευτέρα και σχεδόν όλη την εβδομάδα | riko46 | Ελλάδα | 3 | 26-10-2010 02:13 |
Μετά από Aldi και Fnac φεύγει και ο “Τιτάνας”; | gsmaniac | Επικαιρότητα | 9 | 25-10-2010 00:29 |
Παφ και τάλιρο και στο αυτοκίνητο! | gsmaniac | Επικαιρότητα | 10 | 04-10-2010 23:42 |
Γειά και χαρά και από εμένα | loulou1100gs | Καλώς ήλθατε | 20 | 20-07-2009 05:21 |
Aπό που έχει κλαπεί η μορφή του Αγάλματος της Ελευθερίας στις Η.Π.Α | vtheo | Ελλάδα | 6 | 13-04-2009 17:38 |