![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Απλα δεν έχω το θάρρος να σου κάνω πλακα,,, ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστω παντως για την απαντηση,,,μεχρι τωρα έιναι η πλέον ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ...... ![]() ![]() Φαντασου μεχρι και εγω,,δεν το συνεχιζω... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ο πεινασμενος.....καρβέλια ονειρευετε ![]() ![]() και εγώ για την μηχανη λεω......ζουλευεις που δεν εχεις 1200αρη!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() παλιόπαιδο!!! εγω φταιω που δεν σε ρωτησα αν σου σηκώνετε μόνος (μονοσελος ) ή με παρέα....(που εισαι Κυρια Commander na δειαβασεις τι γραφω.....στον αντρουλη σου ![]() ![]() ![]() ![]() Μην ξεχνιόμαστε... Για μοτόρια ειναι η κουβέντα ε...? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Απόσπασμα:
αυτο το μουστακι το τσιγκελωτο και αυτοι που σε βαλανε να το φτιαξεις σε εχουν χαλαση εσενα !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ελεύθερα δεν έχω κολλήματα και ενδιασμούς στο σωστό χιούμορ και γενικά στη πλακίτσα μεταξύ μας γιατί αν το δεις και από άλλο πρίσμα τη είναι η ζωή μας χωρίς χαμόγελο και πλακίτσα .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τωρα περιμενε τι εχεις να ακουσεις !!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
To 'ξερα....... Δεν θα μπορεσεις ποτε να συμπαθησεις το ΜΥΣΤΑΚΙΟΝ μου.....τσαμπα το καλιεργω τοοοοοοοοοοοσο καιρο... ![]() ![]() ![]() η μηπως εισαι σπανος? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αντέχει το πετσί μου Θεολόγε ώρα μόνο να έχω να μπορώ να ανταποδίδω γιατί αν τρέχω γύρω γύρω με τα παιδιά θα χάνω τον ειρμό μου .
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |