![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
δεν βάζω...
![]() αλλά πλάκα πλάκα με ένα καλό φίλτροκούτι πέταγμα τις πεταλούδες και ένα καλό τελικό τσαγιάζεις ότι ον--οφ κυκλοφορεί...ακόμη και την καινούργια σου
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
το 955 γιατρέ....
![]() για το 8άρι να θυμάσαι μόνο ότι είναι πιο βαρύ άμα το οδηγήσεις κιόλας θα καταλάβεις
|
|
|
|||
|
|||
|
Κι εγώ τα 100 κιλά κοντεύω!
![]() ![]() ![]() ![]() το κοίταζα το θέμα, και σε κάθε χρονολογία κατασκευής δίνουν κι άλλα κιλά, αντε να βγάλεις άκρη τι άλλαζαν απο χρόνο σε χρόνο! Last edited by ortho; 13-01-2011 at 15:12. |
|
|
|||
|
|||
|
φίλε μου κ συνάδελφε (dakar κ γω) θα πρότεινα να κοιτάξεις κ το vstrom 650.. πολυφορεμένο μεν αλλά νομίζω ότι είναι ακόμα το καλύτερο all around μηχανάκι.. σούπερ για μεσα στην πόλη κ αρκετό γκάζι για ταξίδι (βλέπεις 200 στο κοντερ για πλάκα). Άνετη σέλα, πολύ καλή προστασία από τον αέρα με την στάνταρ ζελατίνα, αξιόπιστο, χαμηλό κόστος χρήσης κ μεταπωλήσιμο. Άσε που μπορείς να βρεις μοντέλα του ΄08 με 4500ευρώ
|
|
|
|||
|
|||
|
Και το vstrom 650 είναι πολύ καλή λύση. Όπως έγραψε και ο dakar. Συμφωνώ. Και ο από κάτω μου λόγω αναχώρησης στο εξωτερικό σχεδόν καινούργιο 650 με κάτω από 5000 κλμ μάλλον θα το δώσει και κάτω από 5000ε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Το Strom το έχω οδηγήσει, είναι όντως καλό και μάλλον κατάλληλο για τη δουλειά που το θέλω, αλλά δε μου κάνει το κλικ που λέμε. Το Dakar το πήρα γι'αυτό το λόγο, επειδή το είχα απωθημένο και το γουστάρω, αλλά αν είναι να κάνω τόσο συχνά ταξίδια θα με κουράσει. Αφήστε που ο τρικύλινδρος είναι άλλη φάση. Και ξεχωρίζει, από Strom έχει βρωμίσει η Ελλάδα. Μιά ζωή την έχουμε ρε φούστη μου, κι αν δεν έχουμε την άνεση να πάρουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε, τουλάχιστον ας το πλησιάσουμε!
![]() Εκτός του ότι πρέπει πρώτα να δώσω το Dakar.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Triumph Tiger 800 ADV | christosms | Άλλες εταιρίες | 88 | 01-02-2011 19:39 |
| tiger 1200 | PACO | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 2 | 19-09-2010 23:05 |
| EYE OF THE TIGER | MARK | Αστεία Video | 4 | 08-09-2010 10:04 |
| ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ TIGER 955i | lostre7 | Ζήτηση | 1 | 31-03-2010 11:21 |
| New Tiger Se 2009 | KostasGS | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 26-12-2008 12:21 |