![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eεεε, καλά η μεγάλη ατραξιόν του FORUM..!!!!
5,4 post/min... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε τι έχω πάθει...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συνάρρωστοι της Θεσσαλίας γεια σας,
Σχεδιάζουμε με ένα συνάδελφο μου ένα 5ήμερο εκεί στα μέρη σας (Βόλο, Πήλιο,Λάρισα,Περτούλι, Ελάτη, Μετεώρα & φυσικά Λίμνη Πλαστήρα). Θέλω να σας ζητήσω να μου πείτε αυτά που αξίζει να δει κανείς εκεί αλλά φοβάμαι πως δε θα ξέρετε τι να μου πρωτοπείτε. Καλή χρονιά με υγεία & πολλές αξέχαστες στιγμές |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σου προτείνω να ανοίξεις ένα νέο thread, στις "κοπάνες", σχετικά με την εκδρομή σας, και να είσαι σίγουρος ότι οι απαντήσεις θα πέσουν βροχή...!!! Με το καλό η εξόρμηση.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μηλιές ε? Τι μου θυμίζετε...
Λογικά τον καφέ σας θα τον ήπιατε στο ''Άννα να ένα μήλο'' ε? Αν ναι πιστεύω να δοκιμάσατε τον κορμό φράουλα αλλιώς πρέπει να ξαναπάτε...! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ναι στο "Αννα να ένα μήλο" πήγαμε αλλά μόνο για καφέ, η επόμενη εξόρμηση, αν το επιτρέψει ο καιρός, θα είναι για καραβιδομακαρονάδα στο Τρίκερι. Μη μας βγει κ τ όνομα οτι κάνουμε τόσα χιλίομετρα για να τρώμε γλυκά !!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ακολούθησε τη συμβουλή του ARGI και δε θα βγεις χαμένος, αλλιώς στείλε pm η πάρε με τηλέφωνο. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αχαϊκός καφές 24/11 | angpass | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 23 | 25-11-2010 18:13 |
Big Brother και στις αποδείξεις - Αλλάζει ο τρόπος που θα ψωνίζουμε από το 2011! | gsmaniac | Ελλάδα | 21 | 05-11-2010 17:30 |
Αχαικός καφές 14/10/2010 | katsanakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 40 | 16-10-2010 17:00 |
Βολιώτικος απογευματινός καφές (ή μήπως βραδυνή μπύρα;;;) | Fuji | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 8 | 03-06-2010 18:02 |
Αχαικός καφές στη Ναύπακτο στις 21/04/2010 | katsanakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 31 | 25-04-2010 15:21 |