GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 06-01-2011, 10:12
Jefe Ο/Η Jefe βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΡΙΟΝ
Μoto: 1200GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Αστυνομικός της ΔΙΑΣ παρέσυρε και σκότωσε 7χρονη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MARK Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ άσχημο γεγονός,που κακώς συνδέθηκε έτσι επειδή ο οδηγός ήταν αστυνομικός.Αν δεν ήταν αστυνομικός θα γινόταν αυτό απο τους κατοίκους τησ περιοχής....Κρίμα για το παιδάκι,αλλά απαράδεκτη η συμπεριφορά των υπολοίπων....

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα γραφόμενα του Γιάννη!

Jefe
Reply With Quote
Παλιό 06-01-2011, 10:18
ckalfas Ο/Η ckalfas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Yamaha Virago XV250 BMW R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Θέλω να σχολιάσω τα επεισόδια. Από φίλο μου και κάτοικο στην περιοχή (ιδιαιτερότητα είπε ο Τεοος, θα συμφωνήσω) έχω ακούσει τα εξής:
Σε κάθε ευκαιρία ψάχνουν να κάνουν επισόδεια, γιατί δεν θέλουν αστυνόμευση λόγω παράνομων δραστηριοτήτων. Δεν θέλουν έλεγχο και έτσι καταφέρνουν κάποιο αρκετό καιρό (γιατί τώρα θα πει το κράτος, αφήστε τους να ηρεμήσουν) και 5-6 μήνες θα είναι εκτός νόμου.
'Οποιος μένει σε περιοχές κοντά στους τσιγγάνους καταλαβαίνει, οι υπόλοιποι απλά φιλοσοφούν...

Όσο για τους γονείς του κοριτσιού, είναι μία άλλη ιστορία...

Το ότι εκατοντάδες τσιγγανάκια δουλεύουν ανάμεσα στα αυτοκίνητα για να ζητιανέψουν με κίνδυνο της ζωής τους και κατ' εντολή των γονιών του, είναι άλλη ιστορία...

Κι εμείς για ακόμη μία φορά στρουθουκαμηλίζουμε...
Reply With Quote
Παλιό 06-01-2011, 11:02
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckalfas Εμφάνιση μηνυμάτων
'Οποιος μένει σε περιοχές κοντά στους τσιγγάνους καταλαβαίνει, οι υπόλοιποι απλά φιλοσοφούν...

Όσο για τους γονείς του κοριτσιού, είναι μία άλλη ιστορία...

Το ότι εκατοντάδες τσιγγανάκια δουλεύουν ανάμεσα στα αυτοκίνητα για να ζητιανέψουν με κίνδυνο της ζωής τους και κατ' εντολή των γονιών του, είναι άλλη ιστορία...

Κι εμείς για ακόμη μία φορά στρουθουκαμηλίζουμε...
Reply With Quote
Παλιό 06-01-2011, 11:18
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων

Για να το δούμε κι αλλιώς, το κείμενο λέει ότι το φορτηγό έκανε απότομα ελιγμό προς τα δεξιά. Πόσο μ@λάκας πρέπει να ειναι ο αναβάτης για να κάνει ελιγμό αριστερά; Κατά τη γνώμη μου δε σκέφτηκε τίποτε, απλά το είδε σαν ευκαιρία να προσπεράσει....κι έγινε το κακό. Κατά τη γνώμη μου φταίει και πρέπει να δικαστεί για φόνο με ενδεχόμενο δόλο, αν τα λέω σωστά. Αν μη τι άλλο το παληκάρι είναι επικίνδυνο! Κι είναι άσχετο ότι είναι αστυνομικός
τωρα εισαι υπερβολικος...
πως μπορουμε να κρινουμε χωρις να ξερουμε ταχυτητες,αποστασεις και αλλες παραμετρους του ατυχηματος!
παντως απο την εμπειρια μου στο 95% των περιπτωσεων φταινε οι πεζοι!
Reply With Quote
Παλιό 06-01-2011, 11:20
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS

Απόσπασμα:
Ελεύθερος ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011, 20:36

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που παρέσυρε τραυματίζοντας θανάσιμα ένα 7χρονο κορίτσι το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Μενίδι. έτσι γίνεται πάντα; σκοτώνεις κάποιον και σε 10 ώρες κυκλοφορείς ελεύθερος;!

Η Εισαγγελία θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν προκύπτουν σε βάρος του ποινικές ευθύνες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματική βλάβη από αμέλεια. μπα μωρέ, είδε το πιτσιρίκι τη μηχανή και βούτηξε στις ρόδες της! και μετά αναρωτιόμαστε γιατί οργίζεται ο κόσμος με τα όργανα της εξουσίας!

Από τα στοιχεία της δικογραφίας, πάντως, δεν προκύπτει ότι εγκατέλειψε το 7χρονο κορίτσι όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής. ας το πιστέψουμε, αν και λόγω της περιοχής χλωμό το βλέπω να έκατσε να βοηθήσει...

από εδώ: Zougla online - Ελεύθερος ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
ετσι γινεται παντα σε τετοιες περιπτωσεις!
Reply With Quote
Παλιό 06-01-2011, 11:22
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Κρίμα για το παιδάκι!
Όσοι έχουν παιδιά, δεν θέλουν ούτε να σκέπτονται τέτοιες καταστάσεις...
Από εκεί και πέρα, εφόσον υπάρχουν ευθύνες,
επιβάλλεται να καταλογιστούν σε όποιον κι αν ευθύνεται...

.
Reply With Quote
Παλιό 06-01-2011, 12:46
Kimwnas Ο/Η Kimwnas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Athina

Πραγματικά κρίμα το παιδάκι..
Το θέμα είναι ότι για άλλη μια φορά βρέθηκε αφορμή να γίνει της κακομοίρας, που με την σειρά του θα δώσει αφορμή σε διάφορες κοινωνικές ομάδες και "εκπροσώπους" τους να αρχίσουν τις φανφάρες - πράγματα και καταστάσεις που ουδεμία σχέση έχουν με το πραγματικό συμβάν... Ένα λυπηρό τροχαίο ατύχημα.

Σε δεύτερο χρόνο πάντως να σημειώσω ότι για την Δίας δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια απο πλευράς οδηγικών δεξιοτήτων. Σε σχετικά πρόσφατη συζήτηση μου με έναν αρχιφύλακα της Ζ μου τους περιέγραψε ούτε λίγο ούτε πολύ σαν άσχετους απο μηχανές... και αυτή είναι η γενική άποψη των Ζητάδων απ' ότι κατάλαβα.

Σε τρίτο χρόνο, να συμπληρώσω κι εγώ για το περιστατικό με το V-strom που αναφέρθηκε πιό πάνω. Το είχα διαβάσει κι εγώ στο φόρουμ των παιδιών. Απ' ότι θυμάμαι απλά πέρναγε απο την περιοχή λίγη ώρα μετά απο ένα (παρόμοιο άλλα όχι θανατηφόρο νομίζω) ατύχημα και του την πέσανε πολύ χοντρά. Τον σώσανε οι πιό ψύχραιμοι και η μηχανή έγινε καλοκαιρινή...
Reply With Quote
Παλιό 06-01-2011, 14:36
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
τωρα εισαι υπερβολικος...
πως μπορουμε να κρινουμε χωρις να ξερουμε ταχυτητες,αποστασεις και αλλες παραμετρους του ατυχηματος!
παντως απο την εμπειρια μου στο 95% των περιπτωσεων φταινε οι πεζοι!
Συμφωνώ ότι οι πεζοί φταίνε σε πολλές περιπτώσεις, εξακολουθούν όμως να είναι το αδύνατο κομμάτι της κυκλοφορίας.
Επίσης μιλάμε για παιδάκι.
Και θα επιμείνω όπως έγραψα από την πρώτη στιγμή, δεν έχει σχέση ότι ο δράστης είναι αστυνομικός. Αν κι έχει τη σημασία του το γεγονός ότι εφόσον κινούταν εκεί πηγαίνοντας προς την υπηρεσία του έπρεπε να γνωρίζει τις καταστάσεις, όπως ανέφεραν άλλοι συμφορουμίτες, και να είναι πιό προσεκτικός.
Επίσης ήταν σφάλμα, κι όπως αποδείχθηκε θανάσιμο, να επιχειρήσει προσπέραση ενώ δεν είχε ορατότητα. Εχω άδικο εδώ;

Εγώ αυτά σχολίασα από το πρώτο ποστ,
τώρα αν κάποιοι θέλουν να βρίσουν εμένα.....

με το συμπάθειο, αλλά #######!

Κρίσεις επί προσωπικότητας, ηθικής κι επαγγελματικής υπόληψης, όπως έγραψες αλλού, δε γίνονται αποδεκτές!
Reply With Quote
Παλιό 06-01-2011, 14:46
nek21 Ο/Η nek21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΡΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200ADV

Απόσπασμα:

περισσότερα αύριο, τώρα πάω για νάνι!
το να παιρνεις θεση για ενα περιστατικο το οποιο δεν γνωριζεις και κρινεις αντιδρασεις χρησιμοποιωντας μαλιστα υβριστικες εκφρασεις ειναι πολυ ασχημο.που ξερεις εσυ αν κινηθηκε ετσι και γιατι αντεδρασε ετσι κτλ?πιστευω λοιπον οτι τσιμπησες το τυρακι οπως σου το προσεφεραν και σου το παρουσιασαν.επισης τι σημασια εχει αν ηταν 22 η 52?εχω δει πολυ μεγαλυτερους οδηγους να να εμπλεκονται σε τροχαια δυστυχηματα απο απροσεξια.λιγη περισσοτερη λοιπον λογικη πριν γραψουμε δε βλαπτει.
Reply With Quote
Παλιό 06-01-2011, 14:52
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nek21 Εμφάνιση μηνυμάτων
το να παιρνεις θεση για ενα περιστατικο το οποιο δεν γνωριζεις και κρινεις αντιδρασεις χρησιμοποιωντας μαλιστα υβριστικες εκφρασεις ειναι πολυ ασχημο.που ξερεις εσυ αν κινηθηκε ετσι και γιατι αντεδρασε ετσι κτλ?πιστευω λοιπον οτι τσιμπησες το τυρακι οπως σου το προσεφεραν και σου το παρουσιασαν.επισης τι σημασια εχει αν ηταν 22 η 52?εχω δει πολυ μεγαλυτερους οδηγους να να εμπλεκονται σε τροχαια δυστυχηματα απο απροσεξια.λιγη περισσοτερη λοιπον λογικη πριν γραψουμε δε βλαπτει.

Μπορείς να μου πεις γιατί παρεξηγήθηκες τόσο;
Κι όσο για λογική, άστο φίλε μου, έχω τετράγωνη.
και πριν εκφράσω γνώμη, διάβασα για το περιστατικό σε διάφορες ιστοσελίδες, εφημερίδων και μη.
και ποιά θεωρείς υβριστική έκφραση; το μ@λάκας; Για ψάξε λίγο το φόρουμ, να δεις τι σημαίνει υβριστικές εκφράσεις!

Εσύ δε είπες ότι κατάλαβες αμέσως από τα γραφόμενά μου ότι έχω κόμπλεξ με τους αστυνομικούς; Από που προκύπτει από αυτά που έγραψα;

Ελα σε παρακάλω!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης