![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα γραφόμενα του Γιάννη! Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσο για τους γονείς του κοριτσιού, είναι μία άλλη ιστορία... Το ότι εκατοντάδες τσιγγανάκια δουλεύουν ανάμεσα στα αυτοκίνητα για να ζητιανέψουν με κίνδυνο της ζωής τους και κατ' εντολή των γονιών του, είναι άλλη ιστορία... Κι εμείς για ακόμη μία φορά στρουθουκαμηλίζουμε... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() πως μπορουμε να κρινουμε χωρις να ξερουμε ταχυτητες,αποστασεις και αλλες παραμετρους του ατυχηματος! ![]() παντως απο την εμπειρια μου στο 95% των περιπτωσεων φταινε οι πεζοι! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα για το παιδάκι!
Όσοι έχουν παιδιά, δεν θέλουν ούτε να σκέπτονται τέτοιες καταστάσεις... Από εκεί και πέρα, εφόσον υπάρχουν ευθύνες, επιβάλλεται να καταλογιστούν σε όποιον κι αν ευθύνεται... . |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικά κρίμα το παιδάκι..
Το θέμα είναι ότι για άλλη μια φορά βρέθηκε αφορμή να γίνει της κακομοίρας, που με την σειρά του θα δώσει αφορμή σε διάφορες κοινωνικές ομάδες και "εκπροσώπους" τους να αρχίσουν τις φανφάρες - πράγματα και καταστάσεις που ουδεμία σχέση έχουν με το πραγματικό συμβάν... Ένα λυπηρό τροχαίο ατύχημα. Σε δεύτερο χρόνο πάντως να σημειώσω ότι για την Δίας δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια απο πλευράς οδηγικών δεξιοτήτων. Σε σχετικά πρόσφατη συζήτηση μου με έναν αρχιφύλακα της Ζ μου τους περιέγραψε ούτε λίγο ούτε πολύ σαν άσχετους απο μηχανές... και αυτή είναι η γενική άποψη των Ζητάδων απ' ότι κατάλαβα. Σε τρίτο χρόνο, να συμπληρώσω κι εγώ για το περιστατικό με το V-strom που αναφέρθηκε πιό πάνω. Το είχα διαβάσει κι εγώ στο φόρουμ των παιδιών. Απ' ότι θυμάμαι απλά πέρναγε απο την περιοχή λίγη ώρα μετά απο ένα (παρόμοιο άλλα όχι θανατηφόρο νομίζω) ατύχημα και του την πέσανε πολύ χοντρά. Τον σώσανε οι πιό ψύχραιμοι και η μηχανή έγινε καλοκαιρινή... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επίσης μιλάμε για παιδάκι. Και θα επιμείνω όπως έγραψα από την πρώτη στιγμή, δεν έχει σχέση ότι ο δράστης είναι αστυνομικός. Αν κι έχει τη σημασία του το γεγονός ότι εφόσον κινούταν εκεί πηγαίνοντας προς την υπηρεσία του έπρεπε να γνωρίζει τις καταστάσεις, όπως ανέφεραν άλλοι συμφορουμίτες, και να είναι πιό προσεκτικός. Επίσης ήταν σφάλμα, κι όπως αποδείχθηκε θανάσιμο, να επιχειρήσει προσπέραση ενώ δεν είχε ορατότητα. Εχω άδικο εδώ; Εγώ αυτά σχολίασα από το πρώτο ποστ, τώρα αν κάποιοι θέλουν να βρίσουν εμένα..... με το συμπάθειο, αλλά #######! Κρίσεις επί προσωπικότητας, ηθικής κι επαγγελματικής υπόληψης, όπως έγραψες αλλού, δε γίνονται αποδεκτές! |
|
|||
|
|||
![]()
το να παιρνεις θεση για ενα περιστατικο το οποιο δεν γνωριζεις και κρινεις αντιδρασεις χρησιμοποιωντας μαλιστα υβριστικες εκφρασεις ειναι πολυ ασχημο.που ξερεις εσυ αν κινηθηκε ετσι και γιατι αντεδρασε ετσι κτλ?πιστευω λοιπον οτι τσιμπησες το τυρακι οπως σου το προσεφεραν και σου το παρουσιασαν.επισης τι σημασια εχει αν ηταν 22 η 52?εχω δει πολυ μεγαλυτερους οδηγους να να εμπλεκονται σε τροχαια δυστυχηματα απο απροσεξια.λιγη περισσοτερη λοιπον λογικη πριν γραψουμε δε βλαπτει.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπορείς να μου πεις γιατί παρεξηγήθηκες τόσο; Κι όσο για λογική, άστο φίλε μου, έχω τετράγωνη. και πριν εκφράσω γνώμη, διάβασα για το περιστατικό σε διάφορες ιστοσελίδες, εφημερίδων και μη. και ποιά θεωρείς υβριστική έκφραση; το μ@λάκας; Για ψάξε λίγο το φόρουμ, να δεις τι σημαίνει υβριστικές εκφράσεις! Εσύ δε είπες ότι κατάλαβες αμέσως από τα γραφόμενά μου ότι έχω κόμπλεξ με τους αστυνομικούς; Από που προκύπτει από αυτά που έγραψα; Ελα σε παρακάλω! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βίασε και σκότωσε την 11χρονη μέσα στο αυτοκίνητο ο Αλβανός δράστης | S.T | Ελλάδα | 18 | 24-08-2010 21:00 |
Ειδικός φρουρός της ΔΙΑΣ σκοτώθηκε σε τροχαίο | S.T | Επικαιρότητα | 16 | 10-05-2010 23:28 |
Αστυνομικός " ΚΑΜΙΚΑΖΙ " και Καρατζαφέρης, περπατάνε χέρι-χέρι... | fidemporas | Επικαιρότητα | 4 | 09-12-2009 12:53 |
Αστυνομικός σε κέφια! | gemara | Αστεία Video | 13 | 03-09-2009 15:13 |
Ενδεκάχρονος σκότωσε έγκυο και το αγέννητο παιδί της στις ΗΠΑ | Arkas | Κόσμος | 7 | 09-03-2009 13:41 |