![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
θοδωρε εγραψες
![]() αυτα ολα λεγονται ποιοτητα ΖΩΗΣ τα οποια ομως και στερουμεθα δυστυχως. γιατι τα στερουμεθα? το ξερουμε ολοι λιγο ως πολυ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Το αγγελούδι σας είναι στην άσφαλτο με εσωτερική αιμορραγία… [/QUOTE] Το αγγελουδι σου, αν επιζησει, θα ανηκει στην κατηγορια των ανθρωπων που γνωριζει την αληθινη αξια ολων των αγαθων που περικλειει το θειο δωρο που λεγεται ζωη. Το ερωτημα αλλαζει μορφη. Αναμεσα στους ανθρωπους που εχει γυρω του, αυτη η γνωση ειναι αραγε προνομιο ή αδυναμια; Δυστυχως, δεν ειμαι αρκετα δυνατος χαρακτηρας για να απαντησω η ιδια. Σαν ζυγαρια το μυαλο μου, υπαρχουν φορες που γερνει προς την πλευρα που η ψυχη μου πονα να παραδεχτει |
|
|||
|
|||
![]()
Θοδωρη πολυ συναίσθημα στα τελευταία ποστ,επειδή σε ξερω είσαι πραγματικός ,απλά μήπως ξεφευγεις απο τον /ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ/ τις
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΕ ΥΠΟΛΗΨΗ .,.,.,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.,.,.,.,.ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΨΗΛΑ
![]() ![]() ![]() ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΤΕΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟς ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟς ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.,.,.,. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα το διάβασα το post σου. Μπράβο Θοδωρή πολύ καλό post!!
Πρέπει να σταματήσουμε να "προσπερνάμε" και να αλλάξουμε ιεράρχηση στα σημαίνοντα. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε εκπαιδευτεί!!! |
|
|||
|
|||
![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Εκτός από "στριφτερός" είσαι και καλός στο γράψιμο, μπράβο Θοδωρή.
|
|
|||
|
|||
![]()
ευγε τεο!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|