![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Tks Sakis....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() 'Ετσι έτσι και με την μπαταρία του αυτοκινήτου μου έκανε πολύ φιλότιμες προσπάθειες. |
|
|||
|
|||
![]()
το αγόρασα και εγώ, ευχαριστώ για τη πληροφορία
![]() διαβάζοντας τις οδηγίες όμως παρατήρησα ότι υποδεικνύει να βγάζεις τους πόλους απο τη μπαταρία πριν τη συνδέσεις με το φορτιστή..... ![]() αυτό δε βολεύει α. πού να βιδώνεις/ξεβιδώνεις.... β. χάνει την ώρα αλλά και τη ρύθμιση για την ειδοποίηση του service μικρό το κακό για το β, αλλά για το α....... καμιά ιδέα (δικαιολογημένη) για το αν κινδυνεύει το ηλ κύκλωμα αν συνδέεις τον φορτιστή στη μπαταρία χωρίς προηγουμένως να αφαιρεις τους πόλους ???????? |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε γμτ πήγα σε 2 Lidl, πρώτα στη Δραπετσώνα και μετά στα Village Ρέντη που έχει ένα κάπως καβατζωμένο, έχει περισσότερα πράγματα εκεί αλλά κι εκεί τους είχαν πάρει όλους...
![]() ![]() ![]() Τελικά πήρα ένα τρομερό μαξιλάρι ύπνου από τα Bed&Bath δίπλα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βασίλη δεν έχει το καλώδιο, που μπαίνει μόνιμα επάνω στους πόλους και στο άλλο άκρο έχει μια αναμονή, που κοτσάρεις την αναμονή του συντηρητή? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν ξέρω αν είναι σωστό να προτείνω την τοποθέτηση αερασφάλειας στο θετικό πόλο του φορτιστή. |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ παντως πηρα σημερα απο τα λιντλ το φαρμακειο αυτοκινητου που είχε προσφορα 7 και κατι € για τα ταξιδια και με την μηχανη, θα το γεμισω και σε ενα φίλο φαρμακοτριφτη και ειναι σουπερ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδιά ρε παιδιά......πάτε να φορτίσετε μπαταρία με 0,8?????
το τσικρικάκι αυτό,είναι αποκλειστικά για συντήρηση και όχι για πεσμένες μπαταρίες να φορτίσει καινούργια μπαταρία? ναι καλά....να σκάσει ναι,αλλά να φορτίσει... άστην πάνω 2 μέρες και βάλε μετά να την μετρήσεις να δεις..... εχω δει απο κοντά φορτιστή των lidlκαι με έχουν πιάσει τα γέλια.... ![]() αυτό είναι κουδουνίστρα... απορώ όμως με μερικούς συναδέλφους που είναι ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο στάρι.. μπορεί να δώσουν τα άπειρα λεφτά για αφτερ μάρκετ πάνω στο μηχανάκι και δεν δίνουν 60 ευρώ για έναν κανονικό φορτιστή που θα καθαρίσουν για τα επόμενα 30 χρόνια. με 100 ευρώ,έχω αγοράσει φορτιστή που δίνει κατευθείαν εκίνηση σε αυτοκίνητο,δείχνει την πραγματική κατάσταση της μπαταρίας και σε ενημερώνει πότε θα είναι έτοιμη.. κάνει και έεεενα καφεδάκι... ![]() αυτός που έχω εγώ δεν παίζει πια στο εμπόριο εκτός αν βρεις στοκ. στο 50άρικο ,καλή φάση είναι και αυτός http://www.emimikos.gr/shop/product...=321&page=2 8,5 κιλά μασίνι.... ![]() Last edited by tsompanis; 21-01-2011 at 01:25. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
έχει πρόβλεψη και για τη πεθαμένη μπαταρία....προφανώς μπορεί να την αναστήσει και σκόπιμα δεν σου λέει πόσο χρόνο θέλει γι' αυτή τη δουλειά... για συντήρηση ή ψιλοβοήθεια μετά από δύσκολα χιλιόμετρα μέσα στη κίνηση, νομίζω ότι θα τα καταφέρει, αφού και σε αυτή τη περίπτωση δεν νομίζω να χρειάζεται super dooper φορτιστής.... δεν θεώρησα ότι βρήκα ΤΗΝ ευκαιρία, έχω και επιτραπέζιο ασήκωτο φορτιστή που όμως δεν με εξυπηρετεί διότι δεν έχω το πάρκινγκ της μηχανής κοντά μου, πήρα το μικρό που μπαίνει στη μπαγκαζιέρα και όλα ΟΚ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παλιά και αξιόπιστη λύση, αλλά έτσι και τον βγάλω αυτόν στο πεζοδρόμιο θα με καταριούνται πολλές γριούλες. ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φορτιστής έκτακτης ανάγκης κινητού ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 11-11-2009 20:03 |
Φορτιστής μεθανίου!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 31-10-2009 15:03 |
Φορτιστής μπαταρίας στα Lidl | soter3gm | Διάφορα | 7 | 12-10-2009 17:30 |
Ο Φορτιστής...... | pepax66 | Ανέκδοτα | 6 | 29-01-2009 16:00 |
Turbo-X SL01 Ηλιακός Φορτιστής | KostasGS | Πλοήγηση - Hardware και Software | 2 | 27-12-2008 22:57 |