![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα θα δεις και τον Πεταλωτή σε λίγο να γράφει και να λέει τις καθημερινές του σαχλαμάρες...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικές φορές η αλήθεια είναι πικρή, άλλες είναι εκβιαστική και άλλες είναι μισή...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιώργο τόσα χρόνια όλα πήγαιναν χάλια τώρα όμως πάνε όλα καλά. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τοσα χρονια ολα πηγαιναν χαλια ειναι η αληθεια, τωρα πανε ακομα πιο χαλια αλλα.... με εναν σκοπο, μια ελπιδα αν θελεις......να βγουμε νικητες και να γινουμε καλυτεροι αποκτωντας επιτελους συνειδηση!! Τοσα χρονια που ζουσανε/με με δανεικα, σαν χωρα ηταν ολα καλα και οι τσεπες γεματες με δανεικα, τωρα που ηρθε η ωρα του pay back φταιει ο καθε ΓΑΠ! Αλλα, οπως ειπε και καποιος πιο πανω ''η αληθεια ειναι πικρη, μιση......'' δεν παυει ομως να ειναι αληθεια την οποια χρειαζονται κοτσια και παντελονια για να την εμπεδωσει κανεις και να κανει την αυτοκριτικη του!! Πραγματα τα οποια στερουνται καποιοι αφου το ''μη μου τους κυκλους ταραττε'' ειναι ο κανονας της ζωης τους !!! Οι πιο πανω λαλωντες συμφουρμητες αναφερομενοι σε εμενα με αποκαλουν ''Πεταλωτη'', υπονοουν οτι εκφωνω δελτιο κατευθυνομενο στο ΜΕΓΚΑ και άλλα ομορφα!! Ομως ειμαι, οπως και πολλοι συμφουρμιτες, σιγουρος για ενα πραμα, αν αντι για τον ΓΑΠ ηταν επανω ο ΚΚ που εχασε τις εκλογες το 2009 προαναγγελωντας αυτα που γινονται σημερα ![]() Κι επειδη καποιοι απο αυτους ανηκουν σε καποιες απο τις κατηγοριες του προηγουμενου μηνυματος μου και θα τους πληρωνω/ουμε την συνταξη για τα επομενα 30+ χρονια (αφου τους πληρωσα/με ηδη το εφαπαξ στα 45 τους) και το κρατος θα εξακολουθησει να δανειζεται για κατι σαν και αυτους εχω να τους πω..........λιγη ντροπη δεν βλαπτει!!!!! Last edited by GeorgeP; 13-03-2011 at 22:21. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ετσι, πας εδω http://www.3comma14.gr/pi/?gclid=CIDQ7Nq8wKACFRuZ2AodiX-3TQ, στην ''λεξη κλειδι'' αριστερα στην οθονη βαζεις ''αυξησεις'' και μετα κανοντας scroll down επιλεγεις ''Μισθολογικες αυξησεις στην ευρωπη''. Θα δεις οτι το 2008 με στοιχεια της eurostat οι ελληνες δημοσιοι υπαλληλοι ελαβαν +6.6% και ειναι στην δευτερη θεση μετα την φινλανδια με 8,5%! Ξεπερνωντας ετσι Γερμανιες, Σουηδιες, Ισπανιες........ Αν ψαξεις λιγο θα βρεις και την χρονικη περιοδο που αναφερομαι και θα διαπιστωσεις ιδιοις ομασι αυτα που λεω για τους δημοσιους υπαλληλους και οχι μερους αυτων!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ένας πολιτικός, θα ήταν πιο πειστικός για τις αγνές του προθέσεις, αν ξεκίναγε το "ξεσκόνισμα" πρώτα εκ των έσω. Αλλά ποιός είναι αυτός που θα πειράξει τα δικά τους κεκτημένα; Και μη μιλήσουμε για μισθούς, συντάξεις, βουλευτών και "παρατρεχάμενων συν αυτών" , θεμελίωση δικαιώματος σύνταξης σε βουλευτές, προέδρο δημοκρατίας, κλπ, κλπ, γιατί τότε όχι απλά θα ξημερώσουμε, αλλά θα καλοκαιριάσουμε γράφοντας.
Αν το έπραττε λοιπόν κάποιος, κι έβαζε πρώτα - πρώτα χέρι στα δικά τους (και χώνανε και μερικούς μέσα), να 'σαι σίγουρος πως οι εργαζόμενοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί, θα κατάπιναν πιο εύκολα τις σαρωτικές αυτές αλλαγές στα κεκτημένα τους, και θα μετριάζοντο οι αντιδράσεις. Οπότε, το λίγη ντροπή πάει πρώτα στους κυβερνώντες, και εν συνεχεία σ' όλους τους άλλους ... το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι, λέει ο σοφός λαός! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επέτρεψέ μου, τουλάχιστον στο πορτοφόλι μου, να ξέρω τι μου γίνεται ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μα γιατί τσακώνεστε; Η Κατσέλη το είχε πει πριν λίγο καιρό,
αυτή κι ο σύζυγός της χάνουν 25 χιλιάρικα το χρόνο, μιάμισι φορά τις ετήσιες αποδοχές ενός καθηγητή σχολείου. Να κάνουμε έναν έρανο.... |
![]() |
|
|