![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παντως το σχετικο DVD των 150,000ε αλλα και το τελευταιο της με τους δυο μαυρους εβγαλαν τα λεφτα τους 150,000 φορες!!!
Αναρωτιεμαι ποιοι το αγορασαν και το ειδαν και ποιοι μονον τα ειδαν αφου κυκλοφορουν ευρεως στο νετ. Κανεις απο εσας? ![]() ![]() Σημ. Εγω παντως ειδα και τα δυο!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Τελείως ξενερουά η γκόμενα, τσάμπα πήγε το κακάο! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ξενερουα ¨η οχι Γιαννη...αν υποθεσω οτι πηρε άλλα 150,000 για το δευτερο DVD....δεν θα ειχα προβλημα να ημουν στην θεση της!!! Ηθικα προβληματα του ειδους δεν ειχα και δεν εχω. Ενω αντιθετα πολλοι απο τους συναδελφους εδω φαινεται, απο τα γραφομενα τους, οτι εχουν ενα θεματακι ηθικης με την συγκεκριμενη κυρια κι ας τρεξανε να παρουν το DVD της πρωτοι¨η να το κατεβασουν αργοτερα!!! Φυσικα δεν θα ειχαν και κανενα προβλημα αν ξαπλωνε στο κρεββατι διπλα τους...εκει θα ηταν.... αντρες!! ![]() Τα παραπανω ηταν και η αιτια του προηγουμενου ποσταρισματος μου. Για την ταμπακιερα τωρα, καλα της εκαναν και μακαρι το προστιμο να ειναι ολη η αμοιβη της!! Ετσι θα μαθει οτι καλυτερα να πληρωνεις το 40% φορο παρα ολος ο κοπος σου να πηγαινει χαμενος!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δε θα έλεγα ότι με ενδιαφέρει η κοινωνική προέκταση του θέματος, μάλλον για σικέ παιχνίδι-διαφήμιση μου κάνει. Από την άλλη, ξέρουμε τι γίνεται, Βοσκόπουλος, Τσουκάτος, Μαντέλης κι όσους ακόμη βγάλουν στη φόρα, κυρίως καμμένα χαρτιά και τελειωμένους. Είναι ένα ακόμη παραμύθι για το πόπολο. Κι όσον αφορά τις επιδόσεις της Τζούλιας, έχω δει πολύ καλύτερες ερμηνείες ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άλλες γίνονται ρεζίλι και δεν παίρνουν δεκάρα..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραίες απαντήσεις!
![]() ![]() εγώ μάλλον είμαι ο μόνος που δεν έχω δει τα dvd ![]() η τύπισσα πάντως,είναι πολύ παντζάρι! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ειδικα με τους 2 μαυρους.....η τελεια αντιθεση!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() σορυ ρε φίλε αλλά εγώ φταίω! εδώ στα γιάνεννα,τα ψέματα τα λέμε παντζάρια,ψαλίδια ή τριάρια κ.λ.π ![]() δηλαδή η γκόμενα έχει ρίξει πολύ ψέμα και απόκρυψη! ![]() εντάξει το διόρθωσα ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το κακούργημα έχει και φυλάκιση
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι όπως γράψατε τον τίτλο, το πρωί που ξύπνησα αγουροξυπνημένος........τον διάβασα ώς :
"Για κατούρημα διώκεται η Τζούλια" και τρόμαξα ........ ![]() Last edited by peterv; 13-03-2011 at 11:30. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τζούλια - Έρχεται το νέο ροζ DVD! | gper | Διάφορα | 6 | 18-11-2010 10:34 |
Η Τζούλια στο Πολεμικό Μουσείο !!! | frits | Επικαιρότητα | 17 | 28-06-2010 14:20 |
Θύμα βιασμού η Τζούλια! | MARK | Χιούμορ | 2 | 13-03-2010 12:10 |
Η Τζούλια .... ΚΑΙ υπουργός .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 10 | 12-03-2010 12:02 |
Video Τζούλια Αλεξανδράτου + Νέα μέτρα ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 44 | 06-03-2010 10:20 |