![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
περπατώντας, μιλάμε ότι μας άφησε το λεωφορείο το πρωί, δυτικά στον δρόμο Τρίπολης-Πύργου και το βράδυ μας πήρε από τη Δίβρη, ωραία περιπέτεια με πολύ σασπένς...120 άτομα πεζοπόροι .Επίσης περάσαμε από κει στο προπέρσινο 36ωρο κ γενικά είναι γνωστά και αγαπημένα μέρη.. Πάντως η πληροφορίες για το ταβερνείο θα συνεκτιμηθούν δεόντως και θα έχεις νεώτερα Δημήτρη! ![]() Εκείνο που δεν έχω κάνει είναι η διαδρομή Ζάτουνα προς Λουτρά Ηραίας! Βασικός λόγος να πάω από κει για εξερεύνηση .Θα δείξει! Ευχαριστώ γιά τις ευχές! |
|
|
|||
|
|||
|
ευχαριστούμε φίλοι!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βρε Νίκο αμα έχεις πάει και στου Σέρβου, τέλος δεν ξαναμιλάω ![]() ευχαριστώ για τις ευχές! |
|
|
|||
|
|||
|
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα ανταπόκριση από τα παιδιά που γράφουν από Κόρινθο,
Τρίπολη, και γενικότερα Πελοπόνησσο, αλλά ως φαίνεται επικρατεί βαρεμάρα! Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε καφεδοσυνάντηση Ανατολικής Πελοπονήσσου ![]() Παρόλα αυτά θα έχω παρέα από ότι φαίνεται!
|
|
|
|||
|
|||
|
Και νύχτα Χάρη μου, μέσα στ' άγρια μεσάνυχτα
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Είμαι on the road !!.
|
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά το παρεάκι έγινε:
1)siraxanz και Μαρια με 1200gsadv 2)steliosx με F650GS twin 3)ταξιδευτής(το τ με μικρό ) με gsadv4)Ηλίας φίλος ταξιδευτή και δικός μου με varcadero
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλή αντάμωση να έχουμε στην Τρίπολη, καλό σου ταξίδι μέχρι εκεί.
Σε λίγο ξεκινάμε και εμείς! Η ημέρα στην Αργολίδα είναι υπέροχη...φαντάζομαι σε όλη την Ελλάδα. ![]() Όποιος μπορεί σήμερα ας την κάνει με ελαφρά
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν, το παρεάκι έγινε, η μέρα ήταν καταπληκτική, οι διαδρομές απίθανες (τελικά η πελοπόννησος δεν... τελειώνει) και τα μέλη της παρέας που συνάντησα... ΑΠΑΙΧΤΑ!!
![]() Ηταν μια καταπληκτική κυριακή με πολλά χλμ. Σας ευχαριστώς όλους σας !!! Να είστε όλοι καλά και θα τα ξαναπούμε
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 122 | 10-01-2011 03:02 |
| Μιά σύντομη εκδρομούλα σε Κεντρική-Δυτική Ελλάδα! | Jefe | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 57 | 21-10-2010 12:33 |
| Κυριακή 9/5/10 - Βόλτα στα Μάταλα !!! | FANISGS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 08-05-2010 18:21 |
| Βόλτα στη Σόφια Κυριακή 27-9-09 | mlock | Ταξίδια στο εξωτερικό | 15 | 06-10-2009 01:43 |
| Βόλτα & μπανάκι στην Αίγινα - Τρίτη 18-8-09 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 74 | 25-08-2009 23:39 |