![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
χτες πήγα την μπουμπου στον μάστορα!μου είπε πιθανόν να φταίει το ποτενσιόμετρο (αυτό στο αριστερό injection).
Γνωρίζει κανείς αν ρυθμίζεται αυτό?Εύκολα η θέλει τα γ....ω συστήματα της BMW! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έχε χάρη που την είχα πάει σ αυτόν για επισκευή (ο τύπος καταφέρνει κάθε φορά να με εκνευρίζει με την συμπεριφορά του), αλλιώς τώρα θα είχα πάει στον γέρακα. |
|
|
|||
|
|||
|
συνχρονισμό κυλίνδρων θέλεις, δυστυχώς θέλει εγκέφαλο
|
|
|
|||
|
|||
|
καλησπέρα! οι κύλινδροι είναι συγχρονισμένοι, χτές πήρα και κενόμετρα για να την ρυθμίζω μόνος μου και είναι μια χαρά.αλλά όταν λές θέλει εγκέφαλο πως το συμπαιρένεις? είχες κάποιο παρόμοιο πρόβλημα?
|
|
|
|||
|
|||
|
Υπάρχει και η Enfield ! (Καλά, μη βαράτε)
|
|
|
|||
|
|||
|
Είναι οκ νομίζω.
|
|
|
|||
|
|||
|
105 km εντός πόλης όλα, και έχουν σβησει 2 νταμάκια μόνο!!!το θέμα έκλεισε νομίζω!
όλα αυτά είπαμε διότι ήθελε ρύθμιση το tps/ποτενσιόμετρο! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έχουν και τα 1200άρια το ίδιο πρόβλημα;;;; |
|
|
|||
|
|||
|
για τα 1200αρια δεν ξέρω τι παίζει και δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου!πιθανόν να είναι το ίδιο!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Άρση του casus belli με απόσυρση των 12 μιλίων θέλει η Τουρκία | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 10-03-2011 22:03 |
| Όποιος νομίζει ότι έχει κότσια ας δει αυτό.... | frits | Διάφορα | 31 | 07-12-2010 19:09 |
| Κολωνία 2010 - παγκόσμια έκθεση..όποιος θέλει κάτι... | D_Artagian | Διάφορα | 31 | 15-10-2010 00:31 |
| Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο! | teoo | Αστεία Video | 3 | 17-09-2010 21:25 |
| Φέτος οι λαμπάδες ας φωτίσουν το Πάσχα με αλληλεγγύη! | skippybi | Χρήσιμα | 2 | 24-03-2010 20:25 |