![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Να γιατι Varkadero ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Λοιπον Απο την ώρα που σταμάτησα να γράφω ειρθα σε επαφή με τον Θωμα και μου τα είπε Ολα...Έχουμε και λέμε για μηχανη να την πας εκει δεν συμφέρει νοικιαζεις Απο κει ,θα μου δώσει το σάιτ για ενοικίαση μηχανης,να πούμε και μια ενδεικτική τιμη για ένα vstrom η τιμη τις βδομάδας Ειναι στα 250 dollar....Εάν μεγαλώσει σε κυβικά η μηχανη παει αλλού και η τιμη.
Τώρα Εάν θα κλείσεις εισιτήρια πριν 6μηνες Ειναι 450 δουβλονια το άτομο να παει και αλλα τόσα να γυρίσει Εάν το κλείσει ένα μήνα πριν Ειναι 1500 δουβλονια το άτομο αλλα νομίζω οτι ένα τέτοιο ταξίδι δεν το αποφασίζεις μέσα σε ένα μήνα Οπότε το αυτονόητο!!!!! Α Και κάτι Ακόμα ο Θωμας πρώτα ο ύψιστος τον Δεκεμβρη θα το κάνει.Τωρα Όσο για να πάρει την δική του μηχανη Ειναι τα εξεις´ η μηχανη θα Ειναι στης θάλασσες περίπου τον ένα μήνα να παει και ένα μήνα να γυρίσει . Τωρα Εάν επιμένεις να την πάρεις η καλύτερη περίπτωση Ειναι να φορτωθούν και άλλες 3,4 μηχανές και πάνω ώστε να μην σου φανούν τα έξοδα . |
|
|
|||
|
|||
|
... εχτές έκανα την αίτηση μου για βίζα εργασίας στην Νέα Ζηλανδία και έστειλα ήδη και τα πρώτα βιογραφικά...
Αν όλα πάνε καλά γιατί το σκέφτομαι σοβαρά πλέον, μπορεί να έχετε και σπίτι να σας φιλοξενήσει...
Last edited by Kimwnas; 30-03-2011 at 23:36. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μιλάμε για τρελή αλλαγή! εύχομαι να σου πάνε όλα όπως θέλεις ![]() καλή τύχη! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλη επιτυχια φιλε Κιμωνα!! |
|
|
|||
|
|||
|
πολυ καλο!ωραιες φωτο!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Nεα συστηματα ασφαλειας σε μοτοσυκλετες.. | Ακιs | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 14 | 01-02-2011 13:37 |
| Φωτογραφικη μηχανη slr olympus E 500 με 2 φακους η' ανταλλασεται με canon g11-g12 | tasosbob | Πωλήσεις γενικώς | 18 | 06-01-2011 01:32 |
| Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 04:12 |
| TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 |
| Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |