![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
...το R1200GS είναι όντως από τις τελειότερες μοτό που κυκλοφορούν στον πλανήτη Γη
...είναι πολύ πιο αρχοντικό και πολύ πιο άνετο στο ταξίδι ...είναι και πιο "μουράτο" ...αλλά επειδή γουστάρεις F800GS... πάρε να αρρωστήσεις!!! (πρόσεξε ειδικά από το 13:00 έως το 14:00 που πέφτει στο νερό) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200 ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
o βλαξ ξέχασα να βάλω το βίντεο.... |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε πιο πολύ με έφτιαξες τώρα η μηχανή τα σπάει.Όσο για το πέσιμο βρήκε σε πέτρα και έπεσε, μετά είδες παρότι την κάλυψε το νερό πήρε μπροστά με την μία!!!!!!!!! Αν ήξερες και την περιοχή που τις δοκίμαζαν θα ήσουν ο καλύτερος μαμάτη.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν σου αρέσει το παιχνίδι... στο χώμα και γενικά αν έχεις σκοπό να κάνεις τίποτα εντουραδες.....παρε το 800 δεν το συζηταμε...
αν παλι το θες για μονο βολτες ...1200!!!εξαρτάτε για τη σκοπό την θέλεις!!! Οπου και να καταληξεις παντος να ξερεις οτι αυτη την στιγμη πας στις ΤΟΠ μηχανες ειτε 800 ειτε 1200. Καλη αγορα η αποφαση ειναι δικια σου!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...πάντως για να μην αισθάνεσαι μόνος να σου πω ότι και γω προς το F800 προσανατολίζομαι (μεταχειρισμένο). Δεν είναι βέβαια R1200 αλλά είναι πιο οικονομικό, πιο μαζεμένο, πιο "αγρίμι" λοιπόν αφού είδες τι κάνει σε χώμα πάρε τώρα και τη χαριστική βολή στην άσφαλτο ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Όμορφες κουβέντες! . . ...επιτέλους και ένα σοβαρό επιχείρημα για την επιλογή 1200GS! Άφεριμ guy! ![]() Last edited by Uriah Heep; 07-04-2011 at 07:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ την κράτησε ο Πανος... Εγω την πηρα του κουτιου το Μαρτιο και την έδιωξα το Σεπτέμβρη!!
Λογω ταξιδιων... Με τα ποσοστά που βαζεις ομως... 70% πόλη... αυτη πρεπει να παρεις... μη σου και το 650 καλυτερα (που ούτως ή άλλως 800cc είναι κι αυτό)! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για όλες τις γνώμες
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε μου στην αρχή αυτό το δίλημμα είχα όμως ανέβηκα και στις δύο πάνω οι 650 (και με την ψηλή σέλα ) μου είναι κοντή είμαι ένα 1,87 .Μετά οι επιδώσεις της 800 είναι σαφώς καλύτερες, το μεγάλο είναι και πιο πολύ of και η εμφάνιση του για μένα πολύ πιο όμορφη.Θα μου πεις όμως και τα 2,500 χιλιάρικα παραπάνω ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συμβουλή για τιμή πώλησης | geolag | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 16-12-2009 11:01 |