![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα το μεσημέρι την ώρα που ήταν όλα μποτιλιαρισμένα, προσπερνάω από δεξιά ένα σταματημένο ΙΧ, ο κύριος αποφάσισε να στρίψει απότομα προς εμένα για να αποφύγει το μποτιλιάρισμα και φυσικό επακόλουθο ήταν να βρεθώ εγώ ξάπλα και να χαζεύω το μωρό μου που μόλις είχα πάρει από το σέρβις των 25.000 . ευτυχώς δεν χτύπησα (λογικά λόγο του boxer) και με τον κύριος ήρεμο και ωραίο συμπληρώσαμε μια φιλική δήλωση.
Δεν ξέρω ποιος φταίει και ποιος θα πληρώσει τις ζημιές των σιδερικών, ΙΧ κτυπημένη δεξιά πόρτα και πίσω φτερό και μπέμπα αριστερή και δεξιά σιδεριά μετά το πέσιμο, μαζί και ο καθρέπτης(γδαρμένος). Είπαμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά και να δούμε αν θα κάνουμε δήλωση!!!! Απορία, τι κάνουμε σε κάθε περίπτωση? Καλούμε την αστυνομία, την ασφαλιστική, ή ότι κάναμε παραπάνω Δεύτερον πόσο μπορεί να κοστίζει ο καθρέπτης και το βάψιμο για τα κάγκελα? ![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
μου αρεσε το βιντεο | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 15 | 27-01-2011 10:44 |
το 800αρακι μου | stelios1977 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 30-10-2010 15:42 |
το δευτερο μου μωρο | taksidiotis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 25 | 28-05-2010 15:24 |
το νεο μου οχημα | athaneco | Διάφορα | 50 | 03-04-2010 08:57 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 15:58 |