![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Χρονια πολλά φιλαρακι !!
|
|
|||
|
|||
![]() Να 'σαι καλά και καλά μας χιλιόμετρα ![]() Να δούμε πότε θα την πιούμε εκείνη τη ρακί Απόσπασμα:
Τα φωτοσόπια σε περιμένουν. ![]() Ευχαριστώ Νίκο μου Να είστε πάντα καλά. ![]() Για όλο τον κόσμο. Ευχαριστώ Σοφία ![]() Last edited by nikos-x; 08-04-2011 at 10:04. |
|
|||
|
|||
![]()
χρονια πολλα
|
|
|||
|
|||
![]() Ο Νίκος-χ είναι φίλος
Ο Νικος-χ είναι φιλαράκι Μόνο που ο Θεος δεν του δωσε μυαλό για μηχανάκι. Πηγε λοιπόν ο δυσμοιρος κι αγορασε το Ντέρο, και τώρα τρέχω για BMW να τονε καταφέρω. Προβλήματα λογής πολλά, Στα Τρίκαλα στα 2 στενά Η μίζα να μην ξεκινά Κι ολη η παρέα να γελά. Μηπως θυμαται και κανεις Εκεινους δε τους προβολεις Πα στην πορεία να κρεμά Κι ούλοι να ευχόμαστε στην Παναγιά. Στο Βόλο που μασταν ξανά Η μίζα να μην ξεκινά, Τον βλέπω να παρακαλά, Θεέ μου βοήθα με ξανά, Ο CPS μ’εχει ματιάσει Και η μοτό έχει σκουριάσει. Χρόνια Πολλά στο Νίκο-ΧΙ Χρόνια Πολλά με μια ευχή!! Πήγαινε πάρε μηχανή, Κοίτα BMW να είν’ αυτή, Και κράτα τη Varader-άδα Μήπως και πας καμιά βαρκάδα! Νικόλα μου σου εύχομαι να είσαι χιλιόχρονος και πάντα ευτυχισμένος!!! Πραγματικά χαίρομαι που παρέα με το Χατζηλία, είμασταν οι πρώτοι που σε γνωρίσαμε στη Λευκάδα μαζί με την Ειρήνη, γιατί πραγματικά είσαστε απ' τα καλύτερα παιδιά και χαίρομαι που είστε φίλοι μου !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύχρονος ΦΙΛΕ να τα χιλιάσεις
Πόσα Κλίνεις ??????? |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο πολυχρονος.
|
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο μου πολύχρονος και πάντα ευτυχισμένος...
Και να μην ξεχιόμαστε.(Και πάντα με αξιόπιστο ) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Xρόνια Πολλά ομορφόπαιδο.Να είσαι καλά για να μας φροντίζεις στις εκδρομές
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χρονια πολλα με υγεια!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα χρόνια πολλά φίλε!
και με πολλά χιλιόμετρα! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρονια πολλα Βαρβαρα | princess | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 48 | 09-12-2010 23:54 |
Χρονια πολλα tom vasi | princess | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 12 | 08-12-2010 13:06 |
Χρονια πολλα Αγγελε!!!(mlock) | georgekostas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 12 | 01-09-2009 11:47 |
Χρονια πολλα Μανωλη | PortoLeone | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 26-12-2008 13:28 |