![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ ήθελα ΑΝΕΤΑ το Dakar μου πίσω.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πουλάω το δικό μου, το θες; ![]() Μην κοροϊδευόμαστε, το μηχανάκι είναι "λίγο" από άποψη δύναμης, άλλο αν συμβιβαζόμαστε και προσαρμόζουμε την οδήγησή μας. Κι εγώ κάθομαι στη σελάρα κι ίσα που τη γλυτώνω να μη με πάρει ο ύπνος. Εχει όμως όπως είπα σελάρα κι αναρτήσεις που ισιώνουν τα πάντα. |
|
|||
|
|||
![]()
Μην απαξιώνεις μια πολύ καλή μηχανή που πριν βγουν οι "νέες γενιές" (δυκύλινδρα F κ.α.) ήταν ότι καλύτερο on-off υπήρχε στα 650...
(και που σε μεταφέρει με ασφάλεια και άνεση) Σίγουρα βρίσκει κάποιος μειονεκτήματα σε κάθε μοντέλο. Εγώ ήθελα 20% παραπάνω ισχύ, καλύτερο μπροστινό, μια έκτη overdrive... Όμως έκανα τα πάντα μαζί της (και ανεβοκατέβαινα και σκάλες που δεν το έχω τολμήσει με την τωρινή)... Ο φυσικός της διάδοχος ήταν το 950 το KTM (είχε ότι ήθελα τότε), αλλά άλλαξα ελαφρώς balance απαιτήσεων και δεν μετάνιωσα. Last edited by NLS; 12-04-2011 at 15:33. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() θα συμφωνήσω με τον απίθανο |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είχα διάφορες μηχανές στην ζωή μου και τα τελευταία τρία χρόνια για άλλους λόγους έχω το μονοκύλινδρο.Σύντομα θα πάρω κάποια μεγάλη bmw .Την μικρή μου δεν πρόκειται να την πουλήσω ποτέ είναι η μηχανή που έφτασε στα χέρια μου τα 40.000 χλμ χωρίς να σφίξω ούτε μία βίδα (ψέματα εχω αλλάξει την μπροστινή λάμπα).
Εχω κατέβει απο Θεσαλονίκη με τέρμα γκάζι και ούτε πέρασε απο το μυαλό μου ότι μπορεί να πάθει κάτι.Ειναι η μοναδική μηχανή που είχα ποτέ μου που της είχα και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.Κάποια πράγματα δεν τα κάνει και πολύ καλά .Ε και? Ποιά μηχανή τα κάνει όλα καλά? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην τρελλαινόμαστε! Το μονοκύλινδρο F είναι μιά αξιόπιστη μηχανή που κάνει πολλά πράγματα, μέχρι εκεί όμως. Την αγόρασα διότι την είχα απωθημένο. Δε με έχει αφήσει, δε μου έχει βγάλει ζημιές, με έχει πάει ταξιδάκια. Μόνο η συμβίωση όμως σου δείχνει τα συν και τα πλην και βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό. Το αυτοκίνητο μου είναι ένα αδιάφορο, τίμιο 1400άρι και δε με ενδιαφέρει να αποκτήσω κάτι άλλο.
Η οδήγηση της μηχανής μου όμως είναι η "ψυχοθεραπεία" μου. Το Dakar δε μου σπάει τα νεύρα με χαζοβλάβες, από την άλλη δε με φτιάχνει κιόλας όπως πιθανόν να έκανε το 950 που λέει ο φίλος NLS, πιθανόν με κόστος στα νεύρα μου. Βέβαια δεν έχω και τα ψιλά για να φροντίζω ένα 950. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σαν κατοχος και γω του μονοκυλινδρου να σας πω οτι εχω μεινει υπερ ευχαριστημένος τοσο σε οδηγηση μεσα στη πολη οσο και εκτος για μικρο ταξιδακια,π.χ. βολο-γιαννενα-κοζανη-λαρισα με αφιξη απο θεσσαλονικη,ΑΝΕΤΑ,με 120-130 χλμ,οσο για παραπανω δεν το δινω λογο κραδασμων στα χερουλια και φυσικα καταναλωσης,φυσικα δεν ειναι μηχανη για να πηγαινεις σταθερα με 160-170 χλμ,αυτα τα κανουν μηχανες μεγαλυτερου κυβισμου που πιστευω σε αυτα τα χιλιομετρα θα σου δινουν και την καταλληλη ανεση οδηγησης,στο f650gs μπορεις να πας σταδιακα με αυτα τα χιλιομετρα,συνεχομενα ειναι λες και το βιαζεις το μηχανακι,οπως ειπε και ο φιλος ποιο πανω αναλογα με τις αναγκες του καθενως,ΣΚΥΛΙ ΠΑΝΤΩΣ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ομοίως και εγώ θα συμφωνήσω με τον Σάκη...
Τα F650, είναι μηχανάκια να ταξιδεύεις ατάραχα μέχρι 120-130χλμ... Ατάραχα και απροβλημάτιστα.... Μέχρι εκεί και nothing else..... ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για όλες τις συζητήσεις, πολιτικές και μη.... | gepol | Διάφορα | 2 | 27-02-2011 13:20 |
Μέχρι εδώ και μη παρέκει... | ckk | Ιδέες και σχόλια. | 11 | 16-02-2011 06:29 |
Χρήσιμο link για ποδοσφαιρόφιλους και μη | frits | Διάφορα | 8 | 07-06-2010 18:30 |
Προς κατάργηση -ελέω παραγωγικότητας- ο 14ος μισθός και στον ιδιωτικό τομέα | frits | Ελλάδα | 1 | 06-03-2010 20:18 |
Χρήσιμα σε κατόχους ARAI (και όχι μόνο) | GS_maniac | Κράνη | 5 | 29-12-2008 17:22 |