![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα θα πάς με αυτοκίνητο................
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Κώστα.
Σου πρότεινα να πας με αυτοκίνητο για πολλούς λόγους. Θα σου αναφέρω μόνο τους δύο. Πρώτον είναι μακρινή η διαδρομή και μάλλον το boxeraki δεν θα αντέξει. Και δεύτερον τώρα είναι η εποχή της αναπαραγωγής και ωοτοκίας των πτηνών. Να ην χαλάσουμε και την ριμάδα την πανίδα στη χώρα μας. Έχεις ακούσει πως αντιλαλούν τα boxer… Για τους λόγους αυτούς πάρε το αυτοκίνητο…. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θες να μου δανείσεις τη λαδιέρα σου να παω...? Αλλα θα πρέπει να γεμίσω τη μπαγκαζιέρα με παραφλού, λάδια, ξύδια, κλπ... οπότε δε συμφέρει... ![]() ![]() Αααααααα.... ξέχασα.... και tire-ups για τα προβολάκια...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με παρεξήγησες φίλε. Σε προσέχω από διάφορες φιλοζωικές οργανώσεις και εσύ μου τα χώνεις. Τέτοια υπεροψία λοιπών. Για Όνομα του Θεού.
Α και να μην ξεχνιόμαστε. Στο testτων χιλίων km που έγινε στην Αμερική (Αντοχής) πρώτη βγήκε η Hondaδεύτερη η Yamahaκαι Τρίτη η Suzuki. HΜαμά δεν έλαβε καν συμμετοχή. Είχε άστατο καιρό………. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Κώστα και Ειρήνη μου, καλό ταξίδι να έχετε,
καλά να περάσετε και με το καλό ο οβελίας....!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
H μαμά... συμμετέχει όταν πρόκειται για τεστ των 10.000km και άνω... γι'αυτο δεν την είδες εκεί!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να 'σαι καλά Αργυράκο... τις ευχές μου στην Οικογένειά σου... και .... μακριά από τσίπουρα...εε???
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πότε πήγε τελευταία φορά. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά χιλιόμετρα & καλή Ανάσταση Κώστα μου
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πάσχα, που θα πάμε? | gepol | Διάφορα | 21 | 11-04-2011 22:33 |
Moto-εκδρομούλα στην Αλυκή Βοιωτίας !! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 23 | 08-02-2011 12:13 |
Πάσχα στην Κρήτη | teo71 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 37 | 09-04-2010 08:03 |
Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη | panos1100gs | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 13 | 07-04-2010 16:13 |
Καλή Ανάσταση & καλό Πάσχα | S.T | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 19-04-2009 03:32 |