![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Και ιδου το κοστος!!!!σάρωση0004.jpg
|
|
|
|||
|
|||
|
Μάλλον κάποια φορά θα ξέχασες να αλλάξεις τακάκια πίσω και την πλήρωσε ο δίσκος. Πίσω δίσκο συνήθως στα 200.000χλμ αλλάζεις σε αυτές τις μηχανές, μπορεί και παραπάνω. Ο κατασκευαστής πάντως σου έφτιαξε αυτήν τη μηχανή για να φρενάρεις μόνο με τον δείκτη του δεξιού σου χεριού. Τίποτε άλλο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Πίσω δισκόπλακα + τακάκια άλλαξα και εγώ στα 57,000χλμ . Χωρία να πατάω πίσω φρένο.
![]() Έχεις και θόρυβο διαφορικού στα 50,000χλμ? Γενικότερα ικανοποιημένος? ![]() Ωχ, έχεις κι άλλο? Last edited by ckk; 28-04-2011 at 18:07. |
|
|
|||
|
|||
|
Τα θεματα λοιπον που προεκυψαν μετα τον ελεγχο που εκανε ο Θανασης ηταν τα εξης:
*Αλλαγη ρουλεμαν διαφορικου και ![]() *Αλλαγη αντλιας βενζινης αριστερα. ![]() Να πω εδω οτι οσον αφορα την αντλια βενζινης,εδω και περιπου 6 μηνες καποιες φορες αφου επεστρεφα στο παρκινκγ με την καλη μου μου μυριζε βενζινη.Ειχα κανει μια κουβεντα σε καποια επισημη αντιπροσωπεια αλλα ο μηχνικος εκει μου ειχε κανει καποια αοριστα σχολια περι ταχυσυνδεσμου αντλιας και τιποτε αλλο...Τελος παντων,επρεπε να αλλαξω την αντλια αριστερα γιατι ειχε ενα ραγισμα στην βαση της,στην πανω μερια... ![]() Οσο για τα ρουλεμαν καθε φορα που παρκαρα την καλη μου και την εσβηνα και κατεβαινα να την φτιαξω(να την παρκαρω δηλαδη)κανοντας την προς τα πισω ακουγα εναν θορυβο που πιστευα οτι ειναι απο την δισκοπλακα και τα τακακια και την μεταξυ τους τριβη.... ![]() ![]() ![]() Δεν ηταν ομως μονο απο αυτο!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απολυτα ικανοποιημενος. ![]() Και βεβαια εχει κι αλλο!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μολις ο Θανασης επισημανε τις βλαβες μια σουβλια με χτυπησε στην καρδια!!!!!
![]() Και σε μια εβδομαδα ειχα να κανω και πασχαλινο ταξιδι Αρτα και Γιαννενα!!! ![]() Το αγχος ηρθε και εκατσε στο στομαχι και στο στερνο μου... Γυρισα και τον κοιταξα και του εκανα μονο μια ερωτηση......... Ποσα θες??? |
|
|
|||
|
|||
|
Πανω κατω μου απαντησε οτι το κοστος μαζι με την εργασια θα ηταν γυρω στα 550 ευρω!!!
Ξεροκαταπια και σκεφτηκα οτι το κουτσουρεμενο πασχαλινο δωρο μου δεν θα εφτανε για να φροντισω την καλη μου...... Αμεσως βεβαια μου ηρθε στο μυαλο το ολοκληρο λαμπερο δωρο της γυναικας μου και διχως να χασω χρονο εκλεισα ραντεβου για τις 18 Απριλιου,Μεγαλη Δευτερα.... |
|
|
|||
|
|||
|
Την Κυριακη 17 του Απριλη δουλευα παλι νυχτα και μολις σχολασα εφυγα γρηγορα για ΕΟ Αθηνων-Λαμιας και Ευρωτα με την αριστερη τσεπη του τζην παντελονιου μου ζεστη απο τα 16 πενηνταρικα ευρω......
![]() Εφτασα,καλημερισα τον Θαναση και αυτος με την σειρα του αρχισε να ξεβιδωνει..... |
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| SERVICE στα 40.000χλμ | sintarta | Τεχνικά θέματα διάφορα | 45 | 27-05-2010 17:23 |
| SERVICE στα 40.000χλμ | sintarta | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 18-04-2010 17:14 |
| Και σε αλλα με υγεια σερβις 20.000χλμ!!! | Kwstas_kef | Τεχνικά θέματα διάφορα | 41 | 20-12-2009 23:35 |
| Κίνηση σε άμμο και χιόνι...αλλα πως????!?!?! | danaos | Νέα μοντέλα BMW | 13 | 31-01-2009 13:55 |