![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
παντως στην πολυκατοικια του πατερα μου (1990) αυτο που λεω εφαρμοστηκε κατα γραμμα το 2006!!!!
Και μαλιστα εγινε αυτοφορη διαδυκασια σε εναν απο τους ιδιοκτητες που ειχε αντιδικια με εναν ενοικο για το ιδιο θεμα! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ολοι οι υπόλοιποι χώροι της πιλωτής είναι κοινόχρηστοι και σαφώς σε αυτούς απαγορεύεται η χρήση τους ως θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων |
|
|
|||
|
|||
|
Και συνεχίζω, στις πολυκατοικίες προ του '83 δεν προβλέπονταν στην πιλωτή θέσεις στάθμευσης, αργότερα και κατόπιν συνενοήσεως των συνιδιοκτητών έγιναν μετατροπές στις πράξεις σύστασης οριζοντίου ιδιοκτησίας και καθορίστηκαν θέσεις στάθμευσης.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όντας ενοικιαστής και ανεχόμενος τον κομπλεξισμό συγκεκριμένων ιδιοκτητών στην πολυκατοικία που μένω, θα χρειστώ την βοήθειά σας. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιός είναι ακριβώς ο νόμος που περιγράφει τα παραπάνω για να μπορώ να τους το "κολλήσω" στη μούρη; Παράλληλα και για να είμαι προετοιμασμένος, θα μπορούσε κάποιος να μου πει το νόμο που περιγράφει τα "παρακολουθήματα". Δυστυχώς, η μηχανή είναι φορέας "κακών" για κάποιους. Προτιμούν να βλέπουν ακάλυπτους άδειους παρά τις ενοχλητικές μηχανές με τα αντιαισθητικά ασημί καλύμματά τους ... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απαντήσαμε μαζί
![]() Καλημέρα!!! |
|
|
|||
|
|||
|
φιλι'α κ καλη σχεση .τιποτε αλλο φιλε μου
|
|
|
|||
|
|||
|
Ξέχνα τους Κοινόχρηστους χώρους !!
Πιάσε κάποιον ιδιοκτήτη από τις 4 ελεύθερες θέσεις και ζήτησέ του να σου εκχωρήσει (ιδανικά γραπτώς) το προσωρινό δικαίωμα χρήσης της μέχρι να τη χρειαστεί ο ίδιος ή να την πουλήσει. |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ λέω και το άλλο, αν ο ένοικος είναι "λίγο" περίεργος μπορεί να σου τη χαρακώσει κίολας...οπότε κρίμα δεν είναι...;Την έχω πατήσει για αυτό στο λέω...Υπάρχει πολύ πειραγμένος κόσμος...
|
|
|
|||
|
|||
|
Δυστυχώς κι οι 4 άδειες θέσεις ειναι του κατασκευαστή
και ζητάει 120!!!!ευρω σε περίοδο κρίσης . Τώρα για να είσαι καλά με όλους δε σημαίνει να κάνεις το μλκ! Όσο για τις νομικές συνέπειες ,το "καηκες" αυτοφωρα κτλ ειναι υπερβολικές εκφράσεις.δε θα σε σκοτωσει κανεισ ουτε ειναι τοσο τραγικο!προτιμώ να έχω τη μηχανη μου μέσα ,18500 ευρω δεν τα παρατας στο δρόμο . Κι όταν έρθει η ώρα εκείνη το συζητάμε πάλι . |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλως ηρθα και εγω στο χωρο της BMW | tsatsos | Καλώς ήλθατε | 27 | 22-02-2011 09:01 |
| Ο νόμος που δεν σε υποχρεώνει να πας σε εξουσιοδοτημένο | vabu | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 12-08-2010 12:50 |