![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Φίλε Θεολόγε,
να είσαι πολύχρονος και να έχεις πολλά πολλά απολαυστικά χιλιόμετρα ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Θεολόγε Χρόνια σου Πολλά
να έχεις υγεία να χαίρεσαι την οικογένεια σου και όλα να σου έρχονται όπως τα θέλεις. |
|
|||
|
|||
![]() Πολύχρονος Θεολόγε, να είσαι πάντα γεμάτος υγεία, και να χαίρεσε την όμορφη οικογένεια σου, & πάντα καλά ταξίδια με την όμορφη μπουμπού σου..!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() πολυχρονος και ευτυχισμενος φιλε......να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τίνος λαού αλφάβητο
τι λέξεις να ταιριάξω για να χωρέσουν οι ευχές που θέλω να σου γράψω |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά Θεολόγε...
Ότι επιθυμείς.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tις καλύτερες ευχές μου, για το όνομά σου, την οικογένειά σου και τα όνειρά σου!
Γιώτα να τον χαίρεσαι! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι σπάνιο ο κάθε χρόνος που περνά αντί να φθειρει να δυναμώνει,με την αγάπη μου για σένα όμως αυτο ζω.Μεγαλωνουμε και δε με νοιάζει γιατί έχεις τον τροπο να με κανείς να περιμένω αυτο που θα μας φέρει το αύριο και ποτέ δε με απογοήτευεις.Χρόνια σου πολλα καλα και ευτυχισμένα.Να είσαι πάντα γερός και δυνατός,αισιόδοξος και αληθινός.Εύχομαι πάντα να χεις ότι επιθυμείς,να ταξιδευουμε όπου ονειρευόμαστε και να χουμε κοντα μας πρόσωπα αγαπημένα.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια σου πολλα Θεολογε..
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Power Commander V | Ted | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 29 | 16-08-2011 10:55 |
Χρόνια πολλα Πασχαλη (paschalis) | princess | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 47 | 03-04-2011 20:14 |
Χρόνια πολλα στη μπουμπού μου!!! | Wicked_GS | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 28-02-2011 14:11 |
Χρόνια πολλα στη Δόμνα!!!!!!!!! | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 2 | 30-12-2009 12:15 |
POWER COMMANDER !!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 33 | 13-09-2009 02:09 |