![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
επιτελους το εφτιαξα,ο θορυβος σε ικανοποιητηκα επιπεδα εως ακρως πωρωτικος,πρωσοπικα με τρελαινει,οσον αφορα την μηχανη εχει πιο καλη αποκριση στο γκαζι δουλευει πιο στρωτα ακομα και με το βαντιλατερ αναμενο,σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το αποτελεσμα.Βαζω και εικονες με την 'πραξη'....
ImageShack Album - 3 images |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
:sm5:Μας εβαλες ιδεες τελικα....
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια το λατρεψα το συγκεκριμενο project, το επομενο ειναι βαψιμο εξατμισεων μαυρες,θα ανοιξω καινουργιο θεμα.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
μου εφτιαξε φιλος στο photoshop τις εξατμισεις - καρινα μαυρες,ειναι κατι το εκπληκτικα ομορφο γιατι η δικια μου ειναι ασπρομαυρη και δενει,Γιαννη σιγουρα θα ειναι ενα διαφορετικο Dakar......
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Black magic! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Dakar Black Edition.....
|
|
|
|||
|
|||
|
για σου φιλε dakar. εχω κανα τριμηνο ενα f650gs 2006 και μου αρεσε πολυ αυτο που εκανες στην εξατμιση
αλλα εχω μια απορια. Αυτο το μαυρο που φαινεται στις φοτογραφιες να βγαζεις απο τιν εξατμιση τι ειναι? και η σημαντικοτερη ερωτηση που εχω ειναι η εξης...μηπως οταν το κανω χαλασει ο καταλυτης και πεθανω και εγω και ολη η πολη σιγα σιγα απο τους ριπους του χαλασμενου καταλυτη?![]() συγνωμη για την ασχετοσυνη μου στα τεχνικα αλλα εχω ακουσει οτι αν πεταξεις καταλυτη τον πετας με ειδικη στολη και τον θαβεις 50 μετρα στη γη!αν δεν παιζει τετοιο προβλημα θελω πολυ να την ανοιξω την ταπα γιατι βαρεθηκα να γκαζονω και να ακουω την μηχανη και οχι τον ηχο της εξατμισης ![]() ευχαριστω εκ τον προτερων και οποιος φιλος ξερει κατι ας βοηθησει. |
|
|
|||
|
|||
|
φιλε μου voia καλησπερα,αυτο το μαυρο που βλεπεις ειναι η ταπα !! θεμα με τον καταλυτη δεν εχεις,ο καταλυτης ειναι στην αρχη της αρ.εξάτμισης θα δεις που φουσκωνει λιγο.Οποτε καλη επιτυχια.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Περι εξατμισης | El Buitre | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 01-03-2011 00:47 |
| αλλαγη εξατμισης f800gs | stelios1977 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 19-08-2010 22:01 |
| f650gs | Look | Ζήτηση | 4 | 17-06-2010 02:22 |
| Προστατευτικο εξατμισης και βαλιτσες!!! | mrdaellis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 11-02-2010 17:55 |
| f650gs | Orfeus | Ζήτηση | 2 | 06-06-2009 04:00 |