![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους και τον καθενα ξεχωριστά που μπήκε στον κόπο να απαντήσει.Πραγματικά είσασταν κατατοπιστικότατοι.Να 'στε καλά
![]() ![]() ![]() ![]() Φίλε nls το dakar στις foto σε αυτή την απόχρωση βγαίνει και 2μπουζό??? Υ.Γ Τελικά κατέληξα στο dakar... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Να το ευχαριστηθείς τότε!
|
|
|
|||
|
|||
|
και εγω το dakar θα σου προτεινα, λογο του υψους σου, και λογο του οτι θα πηγενεις και χωμα αν γουσταρεις πιο ανετα απο το απλο. Αλλα κατα τα αλλα ειναι τα ιδια μηχανακια.
ειχα το μονομπουζο 8 χρονια και δεν μου εβγαλε τιποτε! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Έχει όμως ABS. |
|
|
|||
|
|||
|
Κούκλα είναι!!!!!!Μου άρεσε πάρα πολύ!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Dakar δαγκωτο....οι λογοι ειναι απλοι...πρωτον λιγα μοντελα στον κοσμο εχουν την τιμη να λεγονται Dakar...και ακομα ποιο λιγα το εννοουν και ο δευτερος λογος ειναι οτι το εχω κ εγω :ρ
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχω κολλησει με το 2μπουζο διοτι εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα πιο οικονομικο απο το μονομπουζο(Αληθευει αυτο??)..Και ο μονος λογος ειναι αυτος..βλεπεις η βενζινη εχει φτασει στα υψη..
|
|
|
|||
|
|||
|
χαχαχαχα ωραιος ο ακυλα!!!!σε λιγες μερες θα εχω και εγω ενα dakaraki!!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Να σας δώσω τα φώτα μου....!!! | pattakos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 15-02-2011 20:44 |
| Νεάπολη Εξαρχείων, τα φώτα σας...παρακαλώ | siraxanz | Διάφορα | 50 | 12-08-2010 14:55 |
| Αλλαγή λαδιών σε καινούργιο κινητήρα, τα φώτα σας, | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 17-11-2009 00:56 |
| ΣΟΣ!!! παιδιά τα φώτα σας!!! | tzik1 | Γενικά - Αναβάτης | 31 | 14-09-2009 02:05 |
| Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 18:36 |