![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
προχθες δεν με ελεγες χρυσαυγητη??? θα με χαζεψεις??? δηλαδι οταν σε λεω οτι η σμυρνη εινια ελληνικη με λες χρυσαυγιτη και ακροδεξιο... και οταν σε λεω οτι καλυτερα να πεθανει ο 22 χρονος με το γκλοκ και οχι κανα αστυνομικος, συμφωνεις μαζι μου....?? αααααααααααα παρε θεση Last edited by ltsiorak; 20-05-2011 at 11:37. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το ενα ειναι ιστορικο θεμα με ριζες 2000 χρονια πριν και το αλλο ειναι τωρινο συχρονο θεμα με ριζες στο 1975!!! Στο ιστορικο θεμα, για μενα, εισαι λαθος, στο τωρινο συγχρονο θεμα, για μενα, εισαι σωστος!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιος λέει ανοιχτά μια γνώμη που οι υπόλοιποι ντρέπονται να την πουν τον λένε έτσι…. ![]() (Ιδιαίτερα αν θέλουν να βρίσουν κάποιον….ανάθεμα αν ξέρουν τι λένε) Θέλω να ξέρω όμως αν ήταν ένας από εμάς ο γιός η ο αδερφός του ανθρώπου που τον σκοτώσανε για μια κάμερα, για να οικονομήσουν τρεις εγκληματίες από 40 € τι θα λέγαμε μετά? Ότι η πείνα τους ανάγκασε να το κάνουν?....η ότι θέλουν κρέμασμα? Αν πεις το δεύτερο σε λένε έτσι που ανάφερες ε? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στην συνεχεια διεταχθηκα σε αυστηρο τονο και με βρισιες να εξελθω του αυτοκινητου, κι εγω και η συνοδος μου που ευτυχως ηταν Αμερικανα, και να ξαπλωσουμε μπρουμητα με τα χερια στην εκταση στο καπο του αυτοκινητου ο ενας απο την μαι μερια και η αλλη απο την αλλη!!! Στην συνεχεια μας περασαν χειροπεδες και μονον τοτε αρχισαμε να συζηταμε!!!!!!!! Η κοπελια εξηγησε,σαν αμερικανα, το τι και το πως και μονον τοτε, και αφου χαλαρωσαμε ολοι, εμαθα οτι η λαθος κινηση μου η οποια επεσυρε τον ''διασυρμο-εξευτελισμο'' μου ηταν οτι εβαλα το χερι μεσα στο σακακι αντι να, ανοιξω το πετο με εμφανεις,αργες, προσεκτικες κινησεις ονοματιζοντας την καθε μου κινηση και αναγγελοντας γιατι την κανω......μπορει λεει να εκρυβα οπλο!!!! Απο τοτε (1990) μεχρι σημερα γελουσα με την ηλιθιοτητα των αμερικανων, σημερα κλαιω με την ηλιθιοτητα καποιων ελληνων!!!! Σημ. αναρωτιεμαι αν κατι τετοιο θα ηταν αποδεκτο στην Ελλαδα του 2011!!! Last edited by GeorgeP; 20-05-2011 at 10:40. |
|
|||
|
|||
![]()
Το πρόβλημα σε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές από την πλευρά του νόμου είναι ότι στατιστικά θα την πληρώσουν και αθώοι και εκεί είναι το δικό μου πρόβλημα.
Δεν δέχομαι να φάει ούτε ένας άδικα ξύλο ή σφαίρα αν οι αστυνομικοί γίνουν και δικαστές. Η εμπειρία μου εδώ στο κέντρο λέει ότι οι ξυλιές όταν αρχίσουν να πέφτουν, πέφτουν επί δικαίων και αδίκων. Πρέπει να υπάρχει και άλλος τρόπος... Πάντως φίλε Γιώργο για τα επιτεύγματα της κυβέρνησης σταμάτησες να γράφεις και το έριξες στην αστυνομία, τι έγινε τελικά θα μας σώσει ή όχι ο "διαφορετικός" από τους άλλους ΓΑΠ. ![]() Last edited by frits; 20-05-2011 at 11:35. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε σουπερ Μαρκετ στην αμερικη, παλι την ιδια περιοδο με το παραπανω ποστ, εγινε ενοπλη ληστεια. Η αστυνομια, τα ελικοπτερα τα s.w.a.t ηρθαν σε χρονο dt, μια ανακοινωση απο τηλεβοες να ''πεσουμε ολοι κατω'' μεσα κι εξω απο το Σουπερ μαρκετ αρκουσε για να ξαπλωσουμε ολοι στο πατωμα! Παρολα αυτα πυροβολισμοι επσαν πολλοι και απο βαρια οπλα, σκοτωθηκαν οι ληστες αλλα και 3 πολιτες ΜΕΣΑ στο Σουπερ μαρκετ απο σφαιρες αστυνομικων που πυροβολουσαν του ληστες που επιχειρησαν να διαφυγουν και ηταν ΕΞΩ απο το σουπερ μαρκετ!! Φταιει ο Αστυνομικος? Απόσπασμα:
Χωρια που υπαρχουν και τα ΄΄καλα παιδια'' που πανε στο αστυνομικο και του λενε ''μην τον κτυπας δεν εκανε τιποτα'' οποταν τις τρωει και αυτος!!! Στα επεισοδια τις τρωνε αυτοι που πρέπει να τις φανε και αυτοι οι οποιοι δεν προλαβαν (¨η δεν ηθελαν) να απομακρυνθουν Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
περπαταμε με 2 φιλους στο πεζοδρομιο και ξαφνικα ακουμε και βλεπουμε 2 περιπολικα να περνουν απο διπλα μας και να σταματουν στα 50 μετρα με "κολια" αμεσως κατεβαινουν οι αστυνομικοι και ξαπλωνουν καποιους αγριοφατσες στο πατωμα και τους βαζουν χειροπεδες σημαδευοντας τους με οπλα... οταν φτασαμε στο σημειο τους ειχαν μεσα στα περιπολικα και περνουσαν τα στοιχεια τους για ελεγχο σε μεγαλες οθονες σαν λαπ τοπ που ηταν συνδεδεμενες με το ταμπλω των περιπολικων! ![]() οι αλλοι καθονταν παναγιες... ![]() αν γινοταν εδω κατι τετοιο θα ειχαμε παραθυρα και...μπαλκονοπορτες για τη βια της αστυνομιας... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αμφιβάλλει κανείς από εσάς που υποστηρίζεται την Αμερικάνικη προσσέγγιση ότι αν δεν του αρέσει ή φάτσα σου θα μπορεί να σε τρέχει χωρίς λόγο; Στην Αμερική ίσως να υπάρχουν και οι δικλείδες ασφαλείας (που αμφιβάλλω) εδώ που είμαστε το μεγαλύτερο κ@λ@χανείο φαντάζεσται τι θα γίνει...; |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χτύπησαν 4 αστυνομικούς με καλάσνικοφ | wet & dirty | Επικαιρότητα | 104 | 04-03-2011 21:32 |
Ακόμη ένας στην παρέα! | Μπουρακης Ηλιας | Καλώς ήλθατε | 23 | 04-10-2010 10:42 |
Άλλος ένας στην παρέα | geopay | Καλώς ήλθατε | 19 | 10-06-2010 15:25 |
Επίθεση σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια | frits | Επικαιρότητα | 15 | 06-12-2009 15:09 |
'Αλλος ένας νέος στην παρέα. | pit | Καλώς ήλθατε | 17 | 10-06-2009 09:27 |