![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ακριβώς. Θέλω στην ουσία δύο πυλώνες εξουσίας, με τον πρόεδρο να ελέγχει κι όπου διαπιστώνει λάθος να το τρίβει στη μούρη της κυβέρνησης. Οσο για καταλληλότερο; ανάθεμα κι αν ξέρω...αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ανέχομαι τον υφιστάμενο. Ειδες;! έχω καλή διάθεση και δεν έβαλα χαρακτηρισμό στον ΓΑΠ! ![]() Αν οπωσδήποτε θες όνομα, τότε πρέπει να δοκιμάσει ο Σαμαράς. Το Ζάππειο Ι στην ουσία ήταν σωστό. Το ΙΙ λόγω γεννήσεως του μπέμπη δεν έχω προλάβει να το διαβάσω. Κι όταν είμαι στο νετ, ασχολούμαι κυρίως μαζί σου, οι έρωτες δεν κρύβονται καλέ μου! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() οταν το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ κυβερνα με τοσο μεγαλο ποσοστο,θα μας πηδανε χωρις σαλιο.... ![]() οταν ξυπνησουμε και ξεφυγουμε απο τα πρωσοπικα μας παρε-δωσε με τους πολιτικους,ισως γινουν αυτα που λες,τα οποια με βρισκουν απολυτα συμφωνω... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν κατάλαβα ΤΙ σας χαλάει να τους δοκιμάσουμε ΌΛΟΥΣ με τη σειρα????? Τι περιμένουμε 35 χρόνια με τους ίδιους;; Να ΜΆΘΟΥΝ να γίνουν καλύτεροι;;;; Μαλακίες συζητάμε τώρα;;; Ε εντάξει περιμένετε να καλυτερέψουν!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΩρα μιλαμε!!!!!!!
Χωρις ειρωνιες και λογια που πληγωνουν κι εκνευριζουν αναμεσα μας και χωρις υβρεις για τον οποιοδηποτε Πρωθυπουργο!!! Παμε λοιπον μια μια πραγραφο να την αναλυσουμε. Απόσπασμα:
Θα ηθελα μια κυβερνηση τεχνοκρατων οπου κυριο μελημα τους θαν ηταν Η ΧΩΡΑ και οχι οι εαυτοι τους!!!! Ολοι αυτοι θα ελεγχονται απο εναν αμεροληπτο και παντοδυναμο Προεδρο Δημοκρατιας!! Ομως υπαρχει ενα βασικο σημειο, ερωτημα αν θες. Ποσο ακομματοποιητος θα ητο αυτος ο Προεδρος και ποσο ανεξαρτητος απο το ενδιαφερον του για επανεκλογη του. Ακομα υπαρχει το προβλημα άλλα να αποφασιζει η Βουλη κι άλλα να θελει αυτος ο Προεδρος!! Το αλαθητο δεν μπορει να το εχει κανεις!! Η Βουλη μπορει να νομοθετει σωστα και ο Προεδρος, για ιδιον οφελος, να μην υπογραφει!!! Σκεψου τι εγινε πριν την Μικρασιατικη καταστροφη οπου τον ρολο του παντοδυναμου Προεδρου τον ειχε ο Βασιλευς Κωνσταντινος Α΄και ο οποιος ηρθε σε πληρη ρηξη με τον Βενιζελο λιγο πριν τον Α' Παγκοσμιο Πολεμο!! Ο Κωνσταντινος Α' (οικογενεια Γλυξπουργκ-Γερμανοφιλος) ηθελε την Ελλαδα με την Γερμανια και ο Πρωθυπουργος Βενιζελος ηθελε την Ελλαδα στο πλευρο της Ανταντ (Συμμαχοι). αποτελεσμα αυτης της διαφωνιας ηταν η ''προσωρινη κυβερνηση Εθνικης Αμυνας που συνεστηθη στην απελευθερωμενη Θεσσαλονικη τον Σεπτεμβριο του 1916!!! Γιατι στα λεω αυτα??? τα λεω γιατι, αν και το θελω παρα πολυ, αυτο το ονειρο της διακυβερνησης που θελουμε ειναι δυσκολο αν οχι αδυνατο να εφαρμοσθει στην ελλαδα. Τουλαχιστον μεχρι τωρα!!!! Και αν παμε στο σημερα θα δουμε οτι μεχρι να αφαιρεθουν οι εξουσιες απο τον προεδρο της Δημοκρατιας το 1985 αν θυμαμαι καλα πολλα προβληματα παρουσιαζοντουσαν απο τον Κ.Καραμανλη προς την τοτε κυβερνηση Παπανδρεου μονον και μονο διοτι ο ενας ητο ιδρυτης της αντιπολυτευσης (Ν.Δ). Ειναι η καταρα του Ελληνα Γιαννη φιλε μου, η διχονοια και οι εγωισμοι απλα και μονον διοτι ο ενας ειναι μπλε και ο άλλος πρασινος!! Απόσπασμα:
Τα υπολοιπα μερη του Ζαππειου 2 κινουνται στην σφαιρα της φαντασιας αφου υποσχεται παροχες(!!!) λεγοντας μεταξυ άλλων οτι θα αυξήσει, εάν κερδίσει τις επόμενες εκλογές, το επίδοµα που θα λαµβάνουν οι χαμηλοσυνταξιούχοι αντί του 13ου και του 14ου µισθού. Προσεξε, δεν θα επαναφερει τον 13η-14η συνταξη αλλα θα την αυξησει!! Δεν λεει ποσο!!! διοτι και το 5% αυξηση ειναι!! Ακομη ειπε οτι θα χαμηλωσει τους φορους στις επιχειρησεις αλλα και τις εργοδοτικες εισφορες(!!!) Ολα αυτα ακουγονται ευχαριστα αλλα δεν διευκρινησε ΠΟΤΕ θα τα κανει ολα αυτα, ΜΕΤΑ την κριση ¨η τωρα??? Και αν τα κανει τωρα που θα βρεθουν λεφτα για αποπληρωμη των δανειων αφου θεωρειται τετελεσμενο γεγονος η διακοπη των δοσεων!!!!!! Ακρατος λαικισμος για μενα μονον και μονον για να ερθει η ΝΔ στην εξουσια!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Εριξα μιά ματιά μόνο στο Ζάππειο ΙΙ. Οι προτάσεις του μου φαίνονται καλές. Στο μόνο που λέει ότι θα καθυστερήσει είναι στη μείωση των φόρων κατανάλωσης στα καύσιμα.
Το πιό σημαντικό κατά τη γνώμη μου είναι η πρόθεση της απλοποίησης του φορολογικού συστήματος. Οπως κι οι μειώσεις φορολογικών συντελεστών. Σήμερα βγήκαν στη δημοσιότητα οι προβλέψεις του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Βλέπεις κάτι σε αυτό που θα βγάλει την οικονομία από το τέλμα; Κατά τη γνώμη μου θα στραγγίσει ακόμη πιό πλού την αγορά. Εχουμε φτάσει οι έκτακτες εισφορές να είναι ο κανόνας. Εχει χαθεί ένας ολόκληρος χρόνος Γιώργη, συνεχίζεται η αφαίμαξη χωρίς να πλήττονται τα "παιδιά" του συστήματος. Εχουν περάσει εννέα μήνες από τις κινητοποιήσεις των φορτηγατζήδων κι ακόμη δεν ξέρουμε οριστικά ποιά επαγγέλματα ανοίγουν και ποιοί περιορισμοί αίρονται. Γενικά η κυβέρνηση εξακολουθεί να κολυμπά σε ρηχά νερά, δεν τολμά. Θα επαναλάβω κάτι που είχα πει πριν καιρό σε μιά από τις κόντρες μας. Αν ο ΓΑΠ καταφέρει να σώσει τη χώρα, θα ξυρίσω το μούσι μου ![]() Δυστυχώς όμως με τα μέτρα που πάρθηκαν κι αυτά που έρχονται δεν το βλέπω να γίνεται. Σχεδιάζουν πάλι αυξήσεις του ΦΠΑ, εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο κι ένα σωρό εισπρακτικών μέτρων. Η αγελάδα όμως για να κατεβάσει γάλα πρέπει να ταϊστεί. Πραγματικά προβλιματίζομαι πως θα θερμαίνω του χρόνου το χειμώνα το σπίτι μου για τον μπέμπη. Κι όσο συνεχίζουν να μειώνουν το εισόδημα των εργαζομένων και συνταξιούχων, δε βλέπω πως θα αυξηθεί το δικό μου για να ανταπεξέλθω.... Θες κάτι άλλο; Προσπάθησαν να βάλουν φόρο διαφήμισης στα ΜΜΕ και τον πήραν αμέσως πίσω. Τι θέλω να πω... Αν δε σπάσεις αυγά ομελέττα δε φτιάχνεις... Το λεν συνέχεια αλλά δεν το κάνουν. Οι μειώσεις μισθών και συντάξεων είναι σχετικά αναίμακτες για την όποια κυβέρνηση, δε μπορεί κανείς να κάνει πολλά πράγματα. Αν προσπαθήσει να σπάσει κατεστημένα εκεί θα δείξει τι "φρύδια" έχει. Δεν το κάνει όμως.... Τι να πω;! Οσο συνεχίζει με αυτό τον τρόπο, δεν έχει σωτηρία η χώρα. Θα γίνει ξεπούλημα χωρίς ουσιαστικό κέρδος για τη χώρα. Οταν ο Σαμαράς μιλάει για διαφορετικό μείγμα πολιτικής και μέτρων έχει δίκιο. Και δεν είμαι δεξιός αν αναρωτιέσαι.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς, αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως εγω ΑΚΟΜΑ περιμένω τις εξηγήσεις του φίλου (και το εννοώ) theo71 που ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ (σαν οικονομολόγος) ότι με τα μέτρα που πάρθηκαν πέρισυ σε 1 χρόνο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα...... Πέρασε 1,5 χρόνος και ακόμα περιμένω την εξήγηση των ειδικών που υποστήρηζαν την αποψή του..... ΓΙΑΤΙ???
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αρα ολοι επαιζαν καποιου παιχνιδι..... οσο αφορα το θεμα γερμανων βασιλιαδω... και εδω θα με λατρεψεις... ειανι δυνατων εμεις πυο βγαλαμε τον αλεξανδρο, τον πελοπιδα, τον λυκουργο, τον θεμιστοκλη, τον φιλιππο, τον λεωνιδα ... να εχουμε ρε φουστη μου γερμανο βασιλια ???? ρε την τυχη μου μεσα ..... δεν εχουμε εναν ικανο να τον βαλουμε εκι μπαστακα????? οταν μιλαω για βασιλια ( και λαθος μου που δεν το διευκρίνησα...) μιλαω για ενα κοπριτη που θα εκλεγει αμεσα απο εμας... αμεσα... και θα ελεγχει τα ρεμαλια της κυβερνησης.... αλλα κυριοι, εδω πρεπει να υπαρχει και ενα συνταγματικο δικαστηριο... αμερολοιπτο. το οποιο θα λεει... διοδια... οχι κυριε ρεππα λαμογιο... μεσα ολοι... παρεπιπτοντως προχθες ημουν στο ισραηλ για δουλειες. ξερετε οτι στο ισραηλ αν 1000 ατομα καταθεσουν μομφη κατα της κυβερνησης τοτε η κυβερνηση περναει απο δικαστηριο ???? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
News247.gr Κόσμος ΖωήΠύρινο υπερθέαμα | gsmaniac | Κόσμος | 3 | 31-01-2011 22:58 |
Σε "βασίλειο" των πολυεθνικών έχει μετατραπεί η Ελλάδα | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 29-10-2010 17:00 |
Service manual για την σειρά R | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 03-09-2009 02:02 |
Τί έχει τελικά η εξάτμιση της μοτοσικλέτας μου και πρέπει να την αλλάξω;!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 35 | 02-09-2009 09:01 |
Βραβεία για την σειρά “K” της BMW!!!!! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 3 | 01-04-2009 16:26 |