![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
θαθελα να μαθω,
θα πανε ολοι αυτοι που δεν πανε να ψφισουν και μετα διαμαρτυρονται για τις αποφασεις που παιρνουν αυτοι που εβγαλα τα κομματοσκυλα ? θαπανε οι Γιατροι που δεν κοβουν αποδειξη ? θα πανε οι δικηγοροι που δηλωνουν παραστατικα στο οριο? θα πανε οι υδραυλικοι που δεν εχουν κοψει αποδειξη? οι πλακαδες, ξυλουργοι , μπογιατζηδες? τα συνεργεια που δεν μου εχουν δωσει αποδειξη? οι εργολαβοι? οι υπαλληλοι της ΔΕΗ, που δεν πληρωνουν ρευμα και απο τα 35 υπολογιζουν ποτε θα βγουν σε συνταξη? οι υπαλληλοι του ΟΣΕ? οι υπαλληλοι του δημοσιου που "δουλευουν" 37 ωρες? οι πολιτικοι υπαλληλοι του ναυσταυθμου που δεν πανε πολλες μερες στη δουλεια,εχουν βαρεα ενσημα και επειδη βαρουνται να πινουν καφε στα συνεργεια εκει, σχολανε στις 11.30? θα παει ο γιος μου(και ο δικος σας) που δεν εχει δουλεψει ακομη, "σποδαζει", εχει αυτοκινητο και δεν του φτανουν τα λεφτα(μου) να παει με τους συμφοιτητες του στη Μυκονο...? και αλλοι πολλοι που δεν θυμαμαι τωρα... παντως την κυρα Γιαννουλα , που δουλευει σε υφαντηριο με τις γαλοτσες μεσα στα νερα στα 58 της και γυρνουσε κατακοπη απο την δουλεια εχοντας ξυπνησει 04.30,που την ρωτησα μου ειπε δεν θα παει... |
|
|
|||
|
|||
|
Έτσι έτσι που να προφτάσει η κυρά Γιαννούλα να πάει αυτή πάντα δούλευε και πάντα θα δουλεύει !!!!
δεν την φοβάται την δουλειά. Όχι βέβαια ότι δεν πρέπει να αντιδρά ο κόσμος, και εγώ αν δεν δούλευα θα πέρναγα μιά βόλτα. Sent from my iPhone 4 using Tapatalk. Peterv Last edited by peterv; 25-05-2011 at 20:19. |
|
|
|||
|
|||
|
Ελπίζω να είναι η σπίθα που θα ανάψει την πυρκαγιά & όχι κάτι μεμονωμένο.
Μακάρι οι δικοί μας πολιτικάντηδες να αρχίσουν να ψάχνουν ελικόπτερα να φύγουν σαν τους Αργεντίνους |
|
|
|||
|
|||
|
Τωρα γυρισα απο Συνταγμα και γινετε χαμος απο κοσμο μεχρι αυτη την ωρα.Μακαρι να ξυπνησαμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Χαμός και στη Θεσσαλονίκη χωρίς επεισόδια η μόνη φασαρία ήταν τα ξυπνητήρια των κινητών και ο κόσμος που έλεγε ξυπνήσαμε.
Κάποιοι κομματικοί τριγύριζαν πήγαν κάτι να ανακατέψουν αλλά ο κόσμος τους κατάπιε κανονικά
|
|
|
|||
|
|||
|
και εγώ πέρασα χθες μετά τον καφέ απο Λευκό Πύργο.,.,
.,.πολύς κόσμος στους δρόμους.,., ωραία ατμόσφαιρα.,., |
|
|
|||
|
|||
|
Καλή ιδέα με τα κινητά, δεν την είδα στην Αθήνα.
![]() Όσο για τα περί κομματικών... Δεν τους έπαιρνε να εμφανιστούν καθόλου. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Παρ΄όλα αυτά τα λαμόγια ήρθανε να κόψουν κίνηση
|
|
|
|||
|
|||
|
Όλα καλά !!!
Μου αρέσουν και μένα αυτές οι πρωτοβουλίες ! ΑΛΛΑ είναι δυνατόν να διοργανώνονται όλα αυτά για να πούμε στους Ισπανούς ότι ξυπνήσαμε και όχι για τα νέα μέτρα δηλαδή? Ή για την ανεργία? Ή για τη φτώχια? ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ??? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και φυσικά θα "ιδιωτικοποιηθεί" ΟΠΟΙΟΝ πάει ως "δικό του". |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οι πρωτόπλαστοι είναι Έλληνες | sagini.sail | Ανέκδοτα | 8 | 17-03-2011 12:59 |
| Οι πρώτοι Έλληνες αεροπόροι | Hekima | Επικαιρότητα | 10 | 18-11-2010 16:04 |
| Αθάνατοι Έλληνες έμποροι.. | Carduelis | Υγεία | 6 | 22-12-2009 05:05 |
| Έλληνες & Formula 1 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανέκδοτα | 14 | 15-01-2009 12:24 |
| Έλληνες ηθοποιοί | leonidas | Πολιτισμός | 3 | 02-01-2009 00:53 |