![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικά δεν έχω αλλά δεν είναι κάτι τρομερό..αρκεί να ασχοληθείς!
Πάρε χοντρό χαρτόνι και πειραματίσου.Πάρε για μπούσουλα σχέδια και διαστάσεις από τις βαλίτσες του εμπορίου και ξεκίνα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ απλο κανε το αναπτηγμα το τεσαρον πλευρο + 15 mm στο τελεφτεο για να μπορης να το ενοσης με ρηβερς
μετα κανε το αναπτγμα του πατου + 15 mmκε στης τεσερης πλεβρες οστε οταν γυρησου προς τα πανο να σχηματηστη ενα συνη οπου θα το καρφοσης παλη με ρηβερς στο προτο τεμαχιο στη συνεχεια κανε κε το καπακη με 25 mm οπος τον πατο το καπακη θα το στερεονης με πουκλες οπου θα μπορου κε να κληδονου στο πατο πρεπη να το κανης 2mm πιο μηκρο κε το καπακη 2 mm πιο μεγαλο τωρα τα μετρα ? μετρα μια οπια δυποτε π.χ. touratech για βαση κε μετατρεψετη στα μετρα που σε βολευη |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου, οταν εφτιαχνα τις αλουμινενιες μπαγκαζιερες πηγαινα (και παω ακομα και τωρα αν χρειαστω κατι) σ ενα στραντζα που ειναι στο υψος της εθνικης οδου που στριβουμε για Αχαρνων. Νουσας λεγεται και σου φτιαχνει ΟΤΙ θες, χωρις περιορισμους στα μετρα.
Εχω φτιαξει εκει απο μπαγκαζιερες (8 σετ συγκεκριμενα) μεχρι Roadbook! Αν σ ενδιαφερει στειλε μου pm. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ άπαντες για τις πληροφορίες!!! Ενημερώνω για κάθε κίνηση..καλημέρες μου
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πλαινη βαλίτσα αλουμινίου 1150gsa | N.GS | Ζήτηση | 1 | 19-03-2011 09:24 |
Πλαϊνές βάσεις για αλουμινίου βαλίτσες adve. | fire red! | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 15 | 09-10-2009 01:06 |
ΖΗΤΗΣΗ: Ζάντες αλουμινίου απο R1150R | RedSpider | Ζήτηση | 5 | 15-05-2009 13:49 |