![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
AN ΚΑΙ ΑΝ.,.,
.,.,,κρίμα ίσως στην επόμενη τα καταφέρω και σας ακολουθήσω.,., ![]() πόσοι θα είστε Πασχάλη.,.,? δεν μπορώ να κλέψω χρόνο.,., μόνο σαββατοκύριακο με παίρνει αλλά γυρνάτε.,., ωραίες και καλές περιπέτειες να έχετε παιδιά.,.,, |
|
|||
|
|||
![]() Καλά να περάσετε Πασχάλη
![]() ελπίζω του χρόνου να τα πάμε παρέα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε Πασχαλάκο θα έχω τα χωμάτινα αλλά έχω κανονίσει και θα πάω στην Κρήτη !!!
Αλλιώς θα ήμουν και εγώ εκεί παρέα σας στα βουνά !!!! Καλά να περάσετε φίλε !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλή βόλτα στα παλικάρια!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φευγουμε λοιπον με το δευτερο-μεσημεριανο- γκρουπακι σε μια ωρα!!
Επειδη στα Αγραφα Ιντερνετ δεν εχει παει οποιος θελει να ζησει την φιλοξενια των Ελληνικων Βουνων μας βρισκει με το τηλεφωνο που εχω στο προφιλ!! See you guys ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Kαλό δρόμο φιλαράκι! ![]() Jefe
|
|
|||
|
|||
![]()
καλο δρομο να εχεται παιδια ..
και αν τα καταφερουμε θα τα πουμε στη βλαχα.. |
|
|||
|
|||
![]()
καλα να περασετε παιδια,θα περιμενουμε εντυπωσεις!
|
|
|||
|
|||
![]() καλά να περάσετε και να γυρίσετε όλοι!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Από την χθεσινή συνάντηση στην ορεινή Ναυπακτία....του Αχαϊκού καφέ(με την προσθήκη κι ενός μέλους μας Ναυπακτιώτη-Αθηναίου, του Νότη(lepanto), με τους Βόρειους χωμάτινους φίλους μας....
Πρίν φύγω από το σπίτι, έπερεπε να πάω στο βενζινάδικο, γιατί με είχε πιάσει ρεζέρβα κ είχα μόνο 351 km μόνο.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ο στερεοφωνικός εξοπλισμός ενός 1100GS που επένδυε μουσικά το ταξίδι των παιδιών.... ![]() ![]() ![]() Καλή συνέχεια φιλαράκια! Jefe |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 2-Africa Twin Club Β.Ελλαδος | paschalis | Χωμάτινες εξορμήσεις | 91 | 28-09-2012 22:03 |
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 3 AFRICA TWIN CLUB B.ΕΛΛΑΔΟΣ | paschalis | Χωμάτινες εξορμήσεις | 38 | 24-05-2012 23:23 |
africa twin 750 πλαινα πλαστικα | taksidiotis | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 06-04-2011 21:55 |
Africa Twin | kostas_366 | Άλλες εταιρίες | 52 | 05-02-2011 08:04 |
Ζητείται AFRICA TWIN XRV 750 '92-'95 | frits | Ζήτηση | 19 | 24-01-2010 22:42 |