GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 05-07-2011, 11:40
Vagelis Gar Ο/Η Vagelis Gar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Τρίκαλα
Μoto: Γριά
Προεπιλογή Απάντηση: καλιτερα σβιστα ολλα.....

Παρακολουθώ το θέμα σχεδόν από την αρχή(κλειδωμένο post) και θα ήθελα να καταθέσω την προσωπική μου άποψη για το θέμα.

Σαφώς και μέσα σε μια κοινότητα και μάλιστα μεγάλη, όπως αυτή του GS forum, υπάρχουν εκατοντάδες γνώμες, απόψεις κτλ. Αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ ως "λευκό" κάποιοι μπορούν να το αντιληφθούν σαν μια από τις χιλιάδες αποχρώσεις του "λευκού" κάποιοι σα "γκρι" και κάποιοι σα "μαύρο". Αυτό δεν είναι κακό ούτε και κατακριτέο μιας και η κρίση είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του ανθρώπου.

Στην περιπτώση όμως που θα θελήσω να υπερασπιστώ τη "λευκότητα" του "λευκού" είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ κάποιους άτυπους αλλά και τυπικούς κανόνες που απορρέουν από μια κοινότητα, όπως έχω και την απαίτηση του σεβασμού (και όχι της υοθέτησης) της άποψής μου.

Δείγματα από όλα τα παραπάνω διαπίστωσα, στην μικρή μου παρουσία στο GS Forum, ότι υπάρχουν, σε σχέση με άλλα motoforum και είναι ένας από τους λόγους που είμαι πιο ενεργός εδώ.

"Άτυχες στιγμές" φαντάζομαι είχαμε και θα έχουμε όλοι μας μιας και κανείς δεν διεκδικεί το αλάθητο. Το θέμα είναι στο πέρασμα του χρόνου να μπορούμε να αντιληφθούμε το λάθος μας και, ή να ζητήσουμε συγνώμη ή να συγχωρέσουμε.
Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 11:57
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
αν χαρακτηρισεις και εσύ δημόσια φίλους συμφορουμίτες που έχουν προσφέρει πάρα πολλά σε αυτήν την διαδικτυακή παρέα " σκατόμπατσους του κερατά" την ίδια μοίρα θα έχεις...
θα τους προστατευσω οπως το ίδιο θα έκανα χαλαρά και για σένα

αν έχεις πρόβλημα με αυτό,τα παράπονα σου στους διαχειριστές του φόρουμ που έχουν και την νομική ευθήνη ..

Ώπα, "Ρομπέν των δασών" κατέβα από το καλάμι...
Σιγά μην πέσω στην ανάγκη της "προστασίας" σου!!!! Ούτε νομίζω πως και κανένας άλλος την έχει.
Επαναλαμβάνω, πως ουδέποτε συμφώνησα με τον "γιαγιά αρκούδα" και, αν θέλεις, θα έβρισκα πολύ πιο πρέπον το να του γίνει δημόσια σύσταση και αν επιμείνει, ακόμη και να διαγραφεί. Ή το ακόμη καλύτερο, να "διορθώσεις" ως μοντερέιτορ τις εκφράσεις του.
Τα περί "νομικής ευθύνης" τα αφήνω ασχολίαστα, ως παιδαριώδη.
Από εκεί και μέχρι του σημείου (με οποιαδήποτε πρόφαση) να κλειδώνεις αβέρτα θέματα, υπάρχει κάποια απόσταση που μάλιστα έχει και ορισμούς...
Ακόμη χειρότερα δε, όταν πετάς το μπαλάκι στους διαχειριστές του φόρουμ.

ΥΓ1. Είμαι σίγουρος πως δεν είσαι χαζός και καταλαβαίνεις τι εννοώ.
ΥΓ2. Τα σχόλια περί "πολιτισμού"... θα κάνω χώρο εκεί που πρέπει και για αυτά. Δηλαδή όλα τα υπόλοιπα που διαβάζω και φρίττω δεν σας πείραξαν?!??!
ΥΓ3. tsompanis, φυσικά επίσης πιστεύω να καταλαβαίνεις πως απευθύνομαι στον moderator και όχι στον Κώστα.
Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 12:42
ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ Ο/Η ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW K1200S BMW F800ST

BOYS WITH TOYS
Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 12:58
Eftixis Ο/Η Eftixis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Μoto: R 1200 RT 2011 καλοτάξιδο

Θα ήθελα και εγώ να εκφράσω την άποψη μου γενικά για τα παραπάνω γραφόμενα και να πω τα ακόλουθα

Το λίγο διάστημα που συμμετέχω ενεργά στο φόρουμ έχω διαπιστώσει ότι είμαστε η ποιό όμορφη μεγάλη μοτοσυκλετιστική παρέα Έχω γνωρίσει ανθρώπους που από κάθε μεριά της πατρίδας με μεγάλη καρδιά και φυσικά διαφορετικές απόψεις .

Διαβάζω σχεδόν όλα τα posts και αξιολογώ αυτά που με ενδιαφέρουν, συμμετέχω με την γραφή και με την άποψη μου, χωρίς να υποτιμώ την νοημοσύνη κανενός και αφού σέβομαι τον εαυτό μου πάνω από όλα τότε σέβομαι και τους συνανθρώπους μου και τις απόψεις τους . Αυτός ο σεβασμός μας κάνει νομίζω να διαφέρουμε από τα ζώα.

Εκφράσεις απαράδεκτες , δούλεμα κάποιων από κάποιους ,και γενικά postς που δεν αναβαθμίζουν την παρέα μας και το φόρουμ γενικά λογικό το βλέπω να κλειδώνουν .

Άλλωστε διαβάζοντας τους όρους χρήστη κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Τώρα θα αναφερθώ και στην προσωπικότητα του Κώστα του tsompani και να πω ότι τον γνώρισα για πολύ λίγο στο Συρράκο. Όταν όμως βλέπεις ένα άνθρωπο μέσα στην άγρια νύχτα να κάνει ένα σωρό επικίνδυνα χιλιόμετρα για να συναντήσει κάποιους φίλους έστω και για λίγο και να χαμογελά από την καρδιά του αυτό για μένα τα λέει όλα . Αυτό δεν το κάνει ούτε ο αδελφός σου . Και να είστε σύγουροι ότι ο οποιοσδήποτε χρειαστεί βοήθεια ταξιδεύοντας στα Γιάννινα θα έχει φύλακα άγγελο τον Κωστή .

Καλό θα είναι λοιπόν να σταματήσουμε τους χαρακτηρισμούς, να χαλαρώσουμε, να περνάμε, καλά γιατί παιδιά η ζωή είναι λίγη. Δεν ξέρουμε ανά πάσα στιγμή τι μας περιμένει. Γι αυτό ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ό κ΄@λος μας έτσι λέμε εδώ στην Κρήτη.

Υ.Σ Για την Γιαγιά αρκούδα . Γιώργο οι Δημοκράτες και οι αγωνιστές φαίνονται και καταξιώνονται μέσα από κοινωνικούς αγώνες Η δημοκρατία τους ξεκινά από την οικογένεια και καταλήγει στην κοινωνία . Φυσικά οι αγώνες γίνονται και στους δρόμους και στις πλατείες και άμα το δίκιο μας πνίγει τότε και τα σπάμε όλα.

Δεν ξεσπάμε όμως σε κάποιους ανθρώπους που δυστυχώς τους έτυχε να βρεθούν στην θέση του καταστολέα .Και εδώ υπάρχου εξαιρέσεις και αυτές οι εξαιρέσεις θέλουν την ανάλογη συμπεριφορά .Είμαι 50 χρονών και έχω περάσει από πολλά στάδια αγώνων και μέσα έχω κάνει και ξύλο έχω φαί και ξύλο έχω δώσει και έχω σπάσει και και και …

Χαλαρώστε λοιπόν γιατί έρχονται δύσκολες καταστάσεις και θα πρέπει εμείς ο λαός να είμαστε μονιασμένοι.
Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 13:24
giclas Ο/Η giclas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Κύπρος
Μoto: ΒMW HP2 K1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Eftixis Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ξεσπάμε όμως σε κάποιους ανθρώπους που δυστυχώς τους έτυχε να βρεθούν στην θέση του καταστολέα .Και εδώ υπάρχου εξαιρέσεις και αυτές οι εξαιρέσεις θέλουν την ανάλογη συμπεριφορά .Είμαι 50 χρονών και έχω περάσει από πολλά στάδια αγώνων και μέσα έχω κάνει και ξύλο έχω φαί και ξύλο έχω δώσει και έχω σπάσει και και και …

Χαλαρώστε λοιπόν γιατί έρχονται δύσκολες καταστάσεις και θα πρέπει εμείς ο λαός να είμαστε μονιασμένοι.
παρακολουθω τον καυγα που γηνεται κε μην μου πηται δεν ειναι καυγας με τα διφορα κουφα .....κε στεναχορηθηκα ομω το πιο πανο ποστ με συγκινησαι διοτι ειναι το πιο αληθηνο κε η πραγματηκοτητα

γιασου ρε Eftixis
Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 14:01
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Άλλο ένα ποστ εξαιρετικά χαμηλής αισθητικής όπως πολλά άλλα τώρα τελευταία με υποκινητές τους ίδιους και τους ίδιους ανθρώπους που "χαϊδεύει" το φόρουμ, ελπίζοντας ότι με τυχούσα ανάκληση και "μεταμέλεια" των ύβρεών τους, των προσβολών τους και επιβράβευσή τους στη συνέχεια θα επανέλθουν στον "ίσιο το δρόμο", παραμένοντας "χρήσιμα" μέλη, κάτι που οποιοσδήποτε "νεαρός" ηλικίας μεγαλύτερης των 20 ετών ξέρει ότι ποτέ δεν έχει συμβεί.

Ο φίλος Κώστας (τσομπάνης) όπως τον έχω εγώ γνωρίσει από κοντά, είναι άνθρωπος αξιοπρεπής, σοβαρός και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να σβήνει εφόσον του έχει δοθεί η δυνατότητα και όχι να κλειδώνει posts που είναι σκουπίδια, μαζί με αυτό εδώ.
Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 14:13
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Άλλο ένα ποστ εξαιρετικά χαμηλής αισθητικής όπως πολλά άλλα τώρα τελευταία με υποκινητές τους ίδιους και τους ίδιους ανθρώπους που "χαϊδεύει" το φόρουμ, ελπίζοντας ότι με τυχούσα ανάκληση και "μεταμέλεια" των ύβρεών τους, των προσβολών τους και επιβράβευσή τους στη συνέχεια θα επανέλθουν στον "ίσιο το δρόμο", παραμένοντας "χρήσιμα" μέλη, κάτι που οποιοσδήποτε "νεαρός" ηλικίας μεγαλύτερης των 20 ετών ξέρει ότι ποτέ δεν έχει συμβεί.

Ο φίλος Κώστας (τσομπάνης) όπως τον έχω εγώ γνωρίσει από κοντά, είναι άνθρωπος αξιοπρεπής, σοβαρός και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να σβήνει εφόσον του έχει δοθεί η δυνατότητα και όχι να κλειδώνει posts που είναι σκουπίδια, μαζί με αυτό εδώ.
Συμφωνώ...
Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 14:52
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από γιαγια αρκουδα Εμφάνιση μηνυμάτων
βλεπεις εγω δεν φωραω κουκουλα τα λεω επωνυμα. και σε αλλους αρεσουν σε αλλους δεν αρεσουν.
το να λει κανει αυτο που πιστευει ειναι διμοκρατια το να του το απαγορευουν γιατι δεν τους αρεσει ειναι................ αυτα αντε και καλα να περνατε. οσο για εμενα ...θα με δειτε αν ερθετε σε καμια διαματιρια. θα με γνωρισετε γιατι δεν φωραω κουκουλα το πολυ να δερνω κανεναν ********** ματατζη που θα μου την εχει πεσει χορεις λογο η θα τσακονομε με κανεναν κοπανο που θα ξεσπαει στους αστυνομους μια που δεν εχει κοτσια να τα βαλει με τους ματατζιδες.......
παντος δεν θα με βρητε στην πολυθρονα καθισμενο....
αυτα και τελος απο εδω αντε να μην σας χαλαω την ηρεμια σας.....
Ποιοί είναι οι κουκουλοφόροι εδώ μέσα; Επώνυμα δεν πιστεύω να τα λές γιατί , ως "γιαγιά αρκούδα" εμφανίζεσαι.
Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 15:27
Senior Member

Απόσπασμα:

Έχετε την καλοσύνη να διευκρινήσετε, εάν το δημοσίευμά σας αναφέρεται και στο ατομό μου;
Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 16:46
Senior Member

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχετε την καλοσύνη να διευκρινήσετε, εάν το δημοσίευμά σας αναφέρεται και στο ατομό μου;
Παρ' ότι "on line" δεν είδα ακόμη απάντηση στην ερώτησή μου...
Δικαιούμαι λοιπόν να θεωρήσω πως συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ (ίσως είμαι και ο μόνος, στον οποίο αναφέρεσαι) στους χαρακτηρισμούς σου.
Βέβαια είτε έχουν σχολιαστεί τοιουτοτρόπως από τους διαχειριστές, είτε όχι μικρή σημασία έχει, έτσι κι αλλιώς τους εκθέτεις.
Στην συνέχεια θα μπορούσα να περάσω σε αναλύσεις επί αναλύσεων για πολλά... Χαμένος χρόνος... Άσε που προτιμώ να κρατήσω ως έχουν τις όμορφες αναμνήσεις.
Η αλήθεια είναι πως περίμενα στον καφέ να σας δω... Δεν βαριέσαι...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης