![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε παιδιά!
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Καλό καφέ παιδιά και όλα με μέτρο . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατά 90% μέσα.
Έχω μια επιφύλαξη, μπας και με πάρει κανένα τηλ. εκείνη η μπαγιονέτ, μπιγιονσέ (δεν θυμάμαι και καλά τα ονόματα) και με τρέχει πάλι σε κανένα κλάμπ, για να με ευχαρι-στήσει . . . . ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Και εγώ με την σειρά μου σας προσκαλώ στον καθιερωμένο πλέον καφέ μας. Την Τετάρτη λοιπόν 06/07/11 στις 8:00μμ στο Πόρτο Λεόνε θα είμαστε όλοι εκεί.
Για να είμαστε πρέπει και να μας εξηγήσεις που είναι και πως θα έρθουμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εσυ ειδικά θα διαβάσεις τον προιγουμενο καφέ !!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλα να περασετε φιλαρακια.
Εγω θα πιω το καφεδακι στο νησι των Φαιακων στο Αλσος καφε στην Γαριτσα!! ![]() Με τους εδω φιλους του GS FORUM!! |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Α και μην κοιτάξεις τις φωτό προς το τέλος !!!!!!!!!!! Είναι κάτι παλιοτόμαρα και τρώνε ...........Και τρώνε και πολύ βρέ παιδί μου !!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μέσα και εγώ πρώτα ο Θεός.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μεσα και εγω πορτο Λεονε
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο Αχαϊκός καφές της Τετάρτης 15-6-11, στο Ρίον! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 14 | 16-06-2011 11:22 |
Ο Αχαϊκός καφές της Τετάρτης 8-6-11, στο Θεατράκι! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 71 | 12-06-2011 22:46 |
Ο καφές της Τετάρτης 01 Ιουνίου, στο Kitchen Bar Αλίμου | moby_gr | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 74 | 03-06-2011 17:25 |
Ο καφές της Τετάρτης 11/5/11 στο Kitchen bar στον Άλιμο !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 81 | 13-05-2011 20:10 |
Ο καφές της Τετάρτης 16/2/11, ε κ τ ά κ τ ω ς στο Kitchenbar στον Άλιμο !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 19-02-2011 20:22 |