![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Υπάρχει λάδι TEXACO για diesel κινητήρες,
στην αγορά του Άργους που γράφει με μεγάλα γράμματα 45.000κμ το έβαζε η τοπική mercedes κ από εκεί το έμαθα.. αλλά δεν είχα ψυχολογία να το κρατήσω τόσο πολύ στο φορτηγό μου, atego 815, Πιστεύω καλύτερα είναι συντομότερες αλλαγές... |
|
|
|||
|
|||
|
Υπάρχει ο περιορισμός του ενός έτους.....
Αν κάνεις 30.000 χλμ μέσα σε ένα έτος , τότε ΟΚ! Αλλιώς, για μένα, δεν αξίζει!!
|
|
|
|||
|
|||
|
κυριοι την βαλβολινη την αλλαξα με αυτη της LE.οταν ειναι κρυα δεν υπαρχει καποια διαφορα.οταν ζεσταθει ολα γινονται πιο ######.χτυπανε παλι οι ταχυτητες αλλα οχι οπως παλια!!θα κανω και καποια χιλιομετρα σε υψηλες ταχυτητες και θα σας πω!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εκεί που πιστεύω ότι θα κάνει διαφορά είναι στο διαφορικό....σε ότι αφορά την προστασία. |
|
|
|||
|
|||
|
Κανενα νεο μετα την αλλαγη και περισσοτερα χλμ? Λεω να την βαλω κι εγω...!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μιας και μιλάμε για ομαδικές παραγγελίες για λιπαντικά σε ανάλογο θέμα επαναφέρω και το θέμα για βαλβολίνες
Και την εταιρία LE LUBRICATION Σήμερα ήμουν εκεί και μίλησα με τον υπεύθυνο για την συγκεκριμένη βαλβολίνη, πήγα εκμέρους ενός κοινού γνωστού και μιλήσαμε για τυχών ομαδική παραγγελία. Η βαλβολίνη είναι από της ακριβές της αγοράς, έχει 52 ευρώ το λίτρο, αν πάρουμε μια κούτα με 24 λίτρα μας κάνει 15 % έκπτωση, αν πάρουμε δύο κούτες και πάνω μας κάνει την μεγαλύτερη που είναι -30% έκπτωση. Δεν ξέρω τι ενδιαφέρων υπάρχει για την συγκεκριμένη που έχει ιδιαίτερη φήμη για τα χαρακτηριστικά της μιας και δεν την ξανά αλλάζεις ποτέ. Θα κάνουμε τίποτα? |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δείτε την παγκόσμια κίνηση των αεροπλάνων | petros76 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 23-05-2011 10:24 |
| Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες απο την Ιαπωνία | draf | Κόσμος | 8 | 19-04-2011 15:04 |
| Δείτε το..... | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 11-04-2011 14:03 |
| Ωραίο και επίκαιρο τραγούδι...Δείτε το | MARK | Χιούμορ | 5 | 28-12-2010 22:41 |
| Δείτε την Γη από ψηλά...! | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 28-09-2009 21:34 |