![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
τα ποσοστα της αποδειξης αγαπητε μου ειρωνα θα τα βρεις εδω
http://www.3comma14.gr/pi/?gclid=CIDQ7Nq8wKACFRuZ2AodiX-3TQ σε ερευνα που εκανε γνωστη εταιρεια δημοσκοπησεων! |
|
|
|||
|
|||
|
Α εντάξει, καλύφθηκα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Καπτάν Κώστα, όταν οι παλιάς τεχνολογίας κινητήρες αναγκάζονται στη σύγχρονη εποχή να δουλέψουν με αμόλυβδη, καίνε τις έδρες από τις βαλβίδες τους μετά από λίγο καιρό και δεν τραβάνε πλέον...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά και ο Γιώργος αγανακατισμένος είναι ..
![]() .. .. ... ... ... . .. .. .. .. . .. . με τους αγανακτισμένους.........
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δεν νομιζω οτι εχει καψει εδρες κανενας απο εμας.... ![]() επειδη ο georgep...μιλησε για επαγγελματιες ,για την αγορα κλπ,θα επρεπε να ηξερε οτι η αγορα θα ηταν ευχαριστημενη εαν υπηρχαν λεφτα να κινηθει....
δεν μπορει η αγορα να ειναι ευχαριστημενη με τοση ανεργια και με ελλειψη ρευστου.......μπορει να ειναι εκτος αγορας ,αλλα θα επρεπε να ξερει οτι η αγορα εχει πεθανει και δεν φταινε οι αγανακτησμενοι... ![]() καλο θα ηταν η κυβερνηση να εβρισκε τροπους να ξεκινησει η αναπτυξη και οχι να αγοραζει οπλα,για να πολεμησει τους ανεργους και τους εξαθλιωμενους πολιτες.... εγω σαν κομματι αυτης της αγορας,εχω βαρεθει να δουλευω για να συντηρω ενα κρατος ανεργων,δεν εχω την δυνατοτητα να γινω ΔΟΣΑΣ...αλλα εκει εχει καταντησει ο ελληνας,να πεθαινει ο δικος του ανθρωπος και να μην εχει χρηματα να τον ενταφιασει.... ![]() αυτη η αγορα λοιπον δεν αντεχει αλλους ανεργους και αεργους....... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μια διευκρίνηση μόνο, άνεργος είναι αυτός που μπορεί και επιθυμεί να δουλέψει αλλά δε βρίσκει δουλειά, άεργος είναι αυτός που μπορεί και δεν επιθυμεί να δουλέψει. Ο τελευταίος δεν έχει και πολύ λόγο στα τεκταινόμενα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δεν πληρωνει φορους μεσα απο την εργασια του και ζει σε βαρος μου......
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Eυχαριστω τον Γεωργιο γιατι χωρις αυτον τα ποσοστα των thread απο εμενα θα ητανε χαμηλα!!!
![]() ![]() Περα απο την πλακα δεν πρεπει να περασει η να αφησουμε να περασει κατι τετοιο αλλιως το χασαμε το παιχνιδι.Επανερχομαι με το μην τσιμπησουμε το δολωμα...Οποιος καταλαβε , καταλαβε
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| "Χάλκινη" η Ελλάδα στους παράδεισους για διακοπές το 2011 | SenseiG | Κόσμος | 4 | 29-04-2011 12:42 |
| Η Θεσσαλονίκη ανάμεσα στους "must" προορισμούς του 2011 | SenseiG | Ελλάδα | 13 | 18-04-2011 08:19 |
| Η "Μαύρη Αφροδίτη" από 21 Απριλίου στους κινηματογράφους (vid) | SenseiG | Κινηματογράφος | 1 | 16-04-2011 14:38 |
| "Στη σάρκα της δημοκρατίας ασέλγησα κι εγώ" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-05-2010 17:11 |
| "Βουτιά" στους ωκεανούς υπόσχεται το νέο Google Earth! | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 12-02-2009 17:51 |