![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλημέρα, καλημέρα, ![]() Κουβέντα να γίνεται, έτσι και αλλιώς εμένα αν μου χάριζαν ένα 1000 τετρακύλινδρο θα το πούλαγα για να πάρω GS.... ![]() Θα συμφωνήσω επίσης ότι σχεδόν κανένας δεν μπορεί να οδηγήσει ένα τέτοιο μηχανάκι στα όρια του και αυτό γιατί τα όρια αυτά είναι πολύ ψηλά.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τώρα καταλαβαινόμαστε!!! |
|
|
|||
|
|||
|
ωραία αρχίζουμε και το πιάνουμε
|
|
|
|||
|
|||
|
να πω και γω την ταπεινη γνωμη μου.το gs στριβει με την σκεψη και μονο.εχει απιστευτα ορια κλισης.ειδικα με το νεο λαστιχακι που εβαλα -dunlop sportmax-η μηχανη κυριολεκτικα ξυνει κατω!!απειρες φορες εχω κερασει πορτοκαλαδιτσα σε cbf-1000 σε στροφιλικια.σε ευθεια βεβαια χανεται αλλα σε στροφες βλεπει πλατη.οπως επισης συγκριτικα με το βαραντερο που ειχα πριν το gs ειναι ετη φωτος μπροστα σε σταθεροτητα και στριψιμο.αυτα.συμπερασμα?δε πα να χαλανε τα GS?EINAI MHXANAROI!!:sm6::sm6::sm6::sm6:
|
|
|
|||
|
|||
|
καλά το varadero γιατί το έμπλεξες τώρα στη συζήτηση
το varadero σε ένα πράγμα νικάει, στους εξυπνότερους αναβάτες (άντε και bonus στα καλύτερα καπελάκια jokey) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Θα ξεκινήσει η ΄΄σαπουνόπερα΄΄ σε λίγο με αυτά που λες
|
|
|
|||
|
|||
|
ε έχει ζέστη να δροσιστούμε λίγο
(btw μην ανησυχείς... οι δεύτεροι στον τίτλο για τα jockey σε μηχανή είναι ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ κάποιοι κάτοχοι 1200GS... το παλεύουν όμως για τη θέση με τους mega scooter riders - αυτοί με το αυτοκρατορικό ύφος) Last edited by NLS; 28-07-2011 at 14:40. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Suzuki Vstrom DL 650 04 | emix | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 16 | 09-08-2010 14:43 |
| Suzuki Alto | stam | Πωλήσεις γενικώς | 3 | 17-03-2010 11:49 |
| Suzuki, In the air! | Black_Shadow | Αστεία Video | 7 | 26-12-2009 17:58 |
| SUZUKI SV 650 S | driverman | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 07-12-2009 23:23 |
| Ειπα να πλύνω λίγο το Suzuki μου... | gma21 | Αστεία Video | 12 | 11-02-2009 02:37 |