![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μην το λες... ας πούμε σήμερα ήταν να πάμε για φαϊ στην Αγια Σωτήρα, αλλά επειδή μαζευτήκαμε πολλοί και δεν χωράγαμε στο τουτού, βρήκα ευκαιρία να τσεκάρω την στεγανότητα του εξοπλισμού...χε, χε, χε!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάμε παιδιά και βάζω το γουρουνάκι???
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να δώσουμε ραντεβού σε εκείνο το ωραίο μαγαζί με το τζάκι στην Βυτίνα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Aν αποφασίσουν κάποιοι να έρθουν από Αθήνα ας συναντηθούμε Βυτίνα αν έχει κάνει κάποιος την διαδρομη ας βοηθήσει να μπορέσουμε να κάνουμε και μια βόλτα όλοι μαζι, εμείς θα είμαστε Κυλλήνη θα περιμένουμε τους φίλους από Ζάκυνθο και τον Μexicano από Ξυλόκαστρο .Τι λέτε?????
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τώρα για τη διαδρομή από μια πρόχειρη ματιά που έριξα είναι πολύ καλή και την έχω ξανακάνει στο παρελθόν από διαφορετικές διαδρομές θέλει λίγο προσοχή γιατί και ο δρόμος είναι στενός αλλά και πολλές στροφές έχει . Κάθε άποψη δεκτή από άλλα μέλη . ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Με την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, μας έχει δημιουργηθεί "στέρηση" .... ![]() Γι' αυτό, όλο και κάποιοι θα θέλουν να κάνουν τη "μεγάλη" διαδρομή !!!! .
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ψήνομαι κι εγώ!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αντε Λεωνιδα να τα πουμαι κι απο κοντα .........ψησου ψησου.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά και εγώ μέσα αν έρθει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ώμος
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και ο Κολοκας μεσα, δε λεει να χασω την πρωτη εξορμηση χα χα!!!
![]() |
![]() |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα Εκδρομών. | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 25 | 19-01-2009 01:51 |