![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Το κακο ειναι να μην σου κατσει διαφορικο στο 800 gs εκει να δεις γελια
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δυστυχώς φίλε μου, όσο και να θέλεις να το δεις έτσι για να παρηγορηθείς , δεν στέκει αυτό που λες και θα στο εξηγήσω γιατί.Έχεις δει/μάθει για πολλά 1150 με σοβαρό πρόβλημα στο διαφορικό μέσα σε λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα? Εγώ ποτέ και κανένα (Αντιθέτως σε 1200άρια πάααααρα πολλά κι ακόμα μετά από τόσα χρόνια συνεχίζουν) Έχεις μάθει για πολλά 1150 για πρόβλημα σε άξονα μέσα σε λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα? Εγώ για κανένα. Για 1200 όμως.... πάρα πολλά κι ακόμα συνεχίζουν. Έχεις μάθει για πολλά 1150 με πρόβλημα σε δίσκο/πλατό μέσα σε λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα? Εγώ όχι. Σε 1200 όμως πολλά. Να πω και για τρόμπα/ρελέ βενζίνης? Θα πάει πολύ μακρυά η βαλίτσα.... άστο καλύτερα. Να πω για τα φρένα με το σέβρο και το κρέμασμα του ηλεκτρικού κυκλώματος? Τι να πρωτοπώ? Έχεις ακούσει εσύ ποτέ τόοοοοσα μαζεμένα προβλήματα στα 1150? Εγώ όχι. Εν ολίγοις, δεν είναι ο μεγάλος αριθμός πωλήσεων που το κάνει να φαίνεται ζημιάρικο, αλλά το ποσοστό βλαβών που έχει ανά μοτοσυκλέτα. Αν πάρεις τα αντίστοιχα ποσοστά για τα 1150 όμως, θα κλάψεις.... Καμία σχέση η μία μοτοσυκλέτα με την άλλη σε αξιοπιστία. Μα καμία λέμε!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Επίσης, δες τι έχει βγάλει εμένα μέσα σε 8 χρόνια που το έχω. Είναι ένα print screen του excel που κρατάω για την συντήρηση της μοτοσυκλέτας στο οποίο καταχωρώ ακόμα και μία βίδα που θα βιδώσω. Καταχωρώ τα τυπικά σέρβις, τα αναλώσιμα, τις και τις βλάβες. Όλα σε κοινή θέα
.Η πρώτη βλάβη μου βγήκε στις 47000χιλ όπως βλέπεις κι ήταν η βαλβίδα που ανάβει το λαμπάκι στο ταμπλό για την πίεση των λαδιών, με κόστος 10€ Η πρώτη σοβαρή βλάβη, έγινε με υπαιτιότητα δική μου όταν χωρίς να το ξέρω, την έπλυνα με κρύο νερό ενώ ήταν ακόμα σχεδόν καυτή. Πήγε το νερό στους αισθητήρες ανάφλεξης και πουφ.... πάει το 280άρι. Αν το ήξερα δεν θα την πάταγα. Δυστυχώς. Από κει και πέρα, έχω μια αλλαγή τεντωτήρα καδένας στις 114000χιλ και μια προληπτική αλλαγή πεταλούδων στα σώματα injection στις 122000χιλ. Δεν είχε κάτι η μοτοσυκλέτα... μια χαρά πήγαινε, απλά το είδα ότι το έκανε ένα παλικάρι από το bmwbikers σε ένα 1100 και πήρα κι εγώ μιας κι έκανε ομαδική παραγγελία τις πεταλούδες από Γερμανία. (η BMW δεν πουλάει τα "εντόσθια" των σωμάτων αλλά ολόκληρα τα σώματα όταν πάθουν ζημιά και κοστίζουν γύρω στα 700€. Εγώ με 150€ ανανέωσα την ζωή τους για άλλα τόσα χρόνια.) Τα υπόλοιπα, δεν είναι ούτε καν άξια σχολίων για τα συνολικά 156000χιλ που έχω. ![]()
Last edited by ALX; 02-08-2011 at 16:28. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Σε έσκισε.. Μια από τα ΄΄ιδια και τα <<έβγαλε>> τώρα που <<κουράζετε>> στην πόλη. Εννοώ καλώδια διακόπτη και σενσορ. Τα υπόλοιπα όχι. Η δαγκάνα μου κολάει τώρα λίγο. Γρασ'ακι να θέλει οστο πιστονάκι? |
|
|
|||
|
|||
|
102000χλμ....2007 μοντέλο
2 μπαταρίες...μέχρι που έβαλα Οδυσσέα και ησυχασα 1ball join στις 45000χλμ να ψάξω για 1150 ή να την κρατησω;;;;; ![]() δεν έχω αλλάξει ούτε δίσκο !!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εμένα είχε ξεκουμπώσει η φυσουνίτσα που έχει η δαγκάνα με αποτέλεσμα να μπαίνουν μέσα στο αξονάκι/δρομέα νερά και να σκουριάσει το σημείο. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι και το πρόσεξα όταν είδα να μου τρώει μονόπαντα τα τακάκια. Την έλυσα, την ξεκόλλησα από την σκουριά που είχε μαζέψει, την έτριψα με ψιλό γυαλόχαρτο και μετά κούμπωσα την φυσουνίτσα βάζοντάς της μέσα και λίγο γράσο. Κι όλα ΟΚ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
. Είναι και `07 αν δεν κάνω λάθος. Αλλά άντε να στο πω. Τα βραδάκια ερχόμαστε με την κουμπάρα σου, και στην φτιάχναμε, για να νομίζεις ότι δεν παθαίνει τπτ .ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ να είναι τα κλμ σου Κώστα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μάθανε πως γ@μι@@@@@@ ήρθανε κι απ'τη Σάμο!!!!!! | yannis | Ανέκδοτα | 7 | 02-05-2011 22:29 |
| Αλήθειες από αυτούς που τολμάνε να τις λένε... | gemara | Κόσμος | 15 | 14-12-2010 00:01 |
| Μάθανε πως γ....στε πλακώσανε κι οι γύφτοι! | Arkas | Ελλάδα | 13 | 08-05-2010 19:53 |
| Τον τρέλανε τον Γιαπωνέζο ο παγωτατζής | arisxios | Αστεία Video | 21 | 13-06-2009 22:26 |
| Ένα καγκουρό καθότανε, στον ήλιο και ... βαριότανε ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 6 | 20-02-2009 12:22 |