![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Σιγά το κατόρθωμα με το ελαφρύ τροχοφόρο.
Όταν παραλάβει ο Καμίνης τα Άμπραμς να δείτε τι θα φτιάξει…αεροδρόμιο θα γίνουν οι δρόμοι !!! Το όχημα βέβαια δεν είναι τυχαία ΤΑΧΙ… ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τα σάρωσε όλα ο ΣΑΡΟΥΝΑΣ
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο δήμαρχος, ως μέγας ποδηλάτης, ‘πατάει’ ότι βρίσκεται επάνω σε ποδηλατόδρομο. Σωστό.
Γιατί δεν πατάει όμως καμία Ferrari ή Rolls… και πατάει την παλλαϊκή Merceda των €3,000? Και γιατί το όχημα – τανκ, όταν ανεβαίνει επάνω στο αυτοκίνητο, δεν έχει κανένα απότομο κραδασμό καμία απότομη κάθετη κίνηση? Προφανώς υπάρχει ράμπα από πίσω… και γιατί υπάρχουν κάμερες εκεί… Ψιλοστημένο το βρίσκω, αλλά με καλό νόημα. Κι αυτός ο μάστορας με λευκό παπούτσι και την καδένα… ρε μπαγάσα αγοράζεια που αγοράζεις Benneton, τα αγοράζεις και στις εκπτώσεις… 50%. Καλά να πάθεις.
Last edited by ckk; 05-08-2011 at 08:06. |
|
|
|||
|
|||
|
Ωραιος ο δημαρχος.Το ειδα και εγω στην Τουρκια στις ειδησεις αλλα δεν πολυκαταλαβα τι εγινε..
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγω παντός θα παρκαρα !!!!!!
Το αμάξι του προϊσταμένου μου
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστο | antonis1150GSA | Μου τη δίνει που ..... | 12 | 18-05-2011 11:06 |
| Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 23:14 |
| Μα.... τόση ζήλεια πια...?!? Τι τα θέλεις και τα σκαλίζεις...?!? | CPretenteriS | Χιούμορ | 19 | 28-01-2011 21:13 |
| Η κινεζική παρουσία στον Πειραιά ανησυχεί τις τουρκικές επιχειρήσεις | MARK | Επικαιρότητα | 15 | 12-10-2010 21:20 |
| Το Facebook ιδρύει ειδικό σώμα για την ασφάλεια των χρηστών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 15-12-2009 18:00 |