![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Θα ανέβη το κόστος .
![]() ![]() Άστο με τα συμβατικά καλύτερα . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπάρχει ένταση
Χαβαλέ και κουβέντα κάνουμε. Το ότι δεν ξέρω από forum & μηχανές δεν με περιθωριοποιεί μην ξεχνάτε όμως ότι ξέρω από καρότσια και μάλιστα με βαριές μόντες!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν συνεχίζω βέβαια.
Διακοπές χρειάζεσαι μάλλον. Μόνο ένα απλό πράγμα να πω: Εδώ είναι forum, δεν είναι προσωπικό ημερολόγιο. Αν δεν σου αρέσουν οι συζητήσεις και οι άλλες απόψεις, εκτός από λάθος μηχανή, είσαι και σε λάθος μέρος. Καλή συνέχεια. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απάντησης σας .Κινουμε μόνο άσφαλτο.Οπότε τα επόμενα θα ειναι τα Dunlop .Τώρα φοραω τα TR91
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχεις μείνει ευχαριστημένος ? |
|
|||
|
|||
![]()
Τα έχω φορέσει δυο φορές. για μένα πιστεύω ότι είναι καλύτερο και από τα EXP.Αν δεν είχα ακούσει για τα Roadsmart πάλι αυτά θα έβαζαν .
|
|
|||
|
|||
![]()
pirelli scorpion trail!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα .Τελικά τα φόρεσαν θα σας ενημερώσω μετά απο κάποια χιλιόμετρα .πάντα όρθιοι.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγη Grips σε 1200GS | jprotop | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 16 | 02-02-2012 20:41 |
Κάνουν τα dunlop σε varadero ? | ltsiorak | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 04-05-2011 12:10 |
Τι λάστιχα να βάλω σε 1200GS ??? | giamil | Τεχνικά θέματα διάφορα | 42 | 28-04-2011 15:31 |
ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ σε 1200gs ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 09-11-2010 21:53 |
Θόρυβος από καμπάνα σε 1200GS ??? | abalerno | Τεχνικά θέματα διάφορα | 47 | 22-05-2010 19:04 |