![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΠΡΟΣΟΧΉ
Είναι εξερετικα επικίνδυνο !!!!! Άκου προσεκτικά τι θα κανείς : Αγόρασε μια σακούλα πάγο 3-4 σακουλακια πατατάκια καλύτερα lays σπιτικό 100 γρμ αμύγδαλα 200 γρμ καρύδια 1 μπουκάλι ουίσκι Γιάννης σουλατσαδόρος Και παρε τηλ να πάμε στον Μανο τα το φτιάξει |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με ησυχάσατε και μένα παιδιά και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο κόψιμο...
|
|
|||
|
|||
![]()
Όλα καλά φιλαράκια !!
![]() Αλλάχτηκε σήμερα το Ball Joint στη BMW Μυλωνακης εντός εγγύησης !! ![]() ![]() Πολλοί σωστοί όλοι τους εκεί !! Μάνο σ´ευχαριστώ !!! --- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφερον κ´ τη βοήθειά σας !!
![]() --- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ προχτές άλλαξα το ball joint στο Θανάση...
Να σημειώσω ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του (και την κοινή λογική) σκίζεται γιατί απο κάποιο σημείο και μετά, το πάνω μέρος της φούσκας "στεγνώνει" και αποκτά τριβή με το στέλεχος, οπότε κάθε φορά που στρίβει το τιμόνι (ειδικά όταν παρκάρουμε και το κλειδώνουμε) το "τραβάει" μαζί του... και σιγά-σιγά 1-2-3 σκίζεται... Λίγο λιπαντικό (WD-40 πχ) μέσα στο πάνω χείλος, μία στο τόσο και είμαστε οκ.... |
|
|||
|
|||
![]()
Ολο μαζι αλλαχτηκε μαζι με τη μπιλια... δεν εχει αλλαξει κατι από αυτα που ήξερες...
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Kωστή .,., πόσο το μαλλί.,.,? |
|
|||
|
|||
![]()
Εγγύηση Χρηστάκο !!
|
|||
|
|||
![]()
σου είπε τιμή..,.,.,.,., εκτός..,.μήπως .,.,.,?
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BALL JOINT S.O.S. | eytyxios | Ομαδικές Αγορές | 605 | 03-12-2013 20:43 |
Αλλαγή φούσκας Ball Joint σε 30 min | ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ | Τεχνικά θέματα - DIY | 49 | 22-11-2013 23:36 |
Αλλαγή φούσκας ball joint σε R1150GS (video) | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 26 | 07-11-2011 18:13 |