Απάντηση: Ποδοσφαιρική Τρικαλινή ΝτοπιοΛαλιά (για μυημένους)
Η πιο καλή φάση είναι να μιλάς μπροστά σε άλλους έτσι και αυτοί να μην καταλαβαίνουν ντιπ τι λές. Αλλο ένα αληθινό περιστατικό με τον πατέρα μου. Ηταν οικοδόμος και είχε πέσει απο την σκαλωσιά και είχε σπάσει το χέρι οπότε μιας και ήταν με ανναρωτική είχε πάει στο χωριό να περναει την ώρα του πιο ξεκούραστα.
Η θεια μου είχε αχλαδιές στον κήπο της και πολλά είχαν πέσει απο μια δυνατή βροχή με αέρα και δεν ήταν για φάγωμα. Οπότε λέει στον πατέρα μου
:Βασίλ πάϊνι εκεί αϊάσας στην αχλαδια και μασι τα αχλάδια σ'ιένα καφάσ και παενε τα τσ'σκρόφα!!
Ο πατερας μου καταλαβε να παει να μαζειψει τα αχλάδια αλλα δεν καταλαβε το τελευταίο κομματι: Την σκρόφα!! Αρα παει τα μαζευει και άρχισε να γυρνάει εδω και εκεί. Ε αφού πέρασε κανένα 15λεπτο γυρναέι η θειά και τον βλέπει ακόμα με τα αχλάδια στο χέρι.
Αει ρε παενε τα τσ'σκρόφα κφός ίσι? Κει σαπερα ίνι.
Απάντηση :Ρε Σταυρούλα ποια είναι αυτη που μου λές που είναι να της τα παω να τα παρει?
Σ: Τι κρενς ααα???Σκρόφα ίν του γρουν!!Χαιιι σαματσ δεν κρενς ντιπ Ελληνικά μφενετε!! Αει φερτα δω ραα εχω του γρουν και πναει γιατι εισι εισι ντιπ ζαβό!!
|