![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Φιλοι μου, ομολογώ ότι πήρα δυναμη από την Ελενα… Από τις λίγες ψύχραιμες κουβέντες που ανταλλάξαμε στο τηλέφωνο και από την ανεπανάληπτου χιούμορ ανακοίνωση της ημερομηνίας της κηδείας, . . …εισέπραξα μια γενναιότητα, μια δύναμη και μια σπάνια αντιμετώπιση, μακριά από …μανιάτικα μοιρολόγια, φορμαλιτε’ μυξοκλαψας και ψυχοπονιάρικων πεθαμενι’ κλισέ! Το ίδιο εισέπραξα κι απ’ το ποστ της Ιφιγένειας. Εγώ δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να γράψω το εντιτο’ του ατυχήματος με την hot γραφή που γουστάριζε να διαβαζει ο Νωντας…. Ετσι νομιζα τουλαχιστον… . . …γιατί όταν έφτασα στη φράση "ο Νωντας πλέον δεν είχε σφυγμό…………..." κατέρρευσα… Σήμερα θα ‘μαστε στο πλευρό τους. Last edited by Uriah Heep; 25-08-2011 at 12:10. |
|
|
|||
|
|||
|
Κρίμα &άδικο......!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
απιστευτη αδικία βρε παιδι μου
![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Κρίμα!!!!! Άλλη μια περίτρανη απόδειξη, πως ότι ζούμε είναι τυχαίο... |
|
|
|||
|
|||
|
άμα είναι να σου τύχει ότι και να κάνεις...
έχουν χαθεί άνθρωποι που περπατούσαν στο πεζοδρόμιο και ανέβηκαν αυτοκίνητα πάνω τους και τους σκοτώσαν. Κρίμα.. |
|
|
|||
|
|||
|
Βασίλη, σε ευχαριστούμε για ενημέρωση του τόσου τραγικού γεγονός... Θαυμάζω τα ψυχικά αποθέματα σου, μιας και γνωριζόσασταν με τον Νώντα & έχετε ζήσει κοινές καταστάσεις.... Μακάρι να μην χρειαζόνταν να μας τα έλεγες... ![]() Δυστηχώς, άλλοι πέρνουν αποφάσεις και εμείς μένουμε πίσω, ζώντας όσο μπορούμε με τις αναμνήσεις αυτών των ανθρώπων.... Και δυστηχώς μιλάω εκ πείρας.... Ρίξε λίγο χώμα και για εμάς που δεν θα μπορέσουμε να παραβρεθούμε.... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Τα θερμα μου συληπητηρια στην οικογενια του παλικαριου.
Καλους δρομους σε ολους. |
|
|
|||
|
|||
|
Βασίλη,σε ευχαριστούμε που μπήκες σε αυτήν την διαδικασία...
γνωρίζω πως οι στιγμές είναι δύσκολες. Δεν έχω κάτι να πω...είμαι συγκλονισμένος... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
κρίμα και πάλι κρίμα
...πόσο μάλλον όταν δεν προκάλεσε και την τύχη του το παλικαρι...και πάλι τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του...κουράγιο…!!! |
|
|
|||
|
|||
|
πράγματι η κακιά στιγμή.....
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τριγμος στον αξονα | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 23-06-2011 19:59 |
| τακάκια σφύριγμα | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 05-03-2010 18:39 |
| Εξελιγμένο ρομπότ για τον εντοπισμό επιζώντων μετά από καταστροφές | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 05-11-2009 21:44 |
| Ανέκδοτο της στιγμής | Gazi | Ανέκδοτα | 8 | 21-07-2009 21:00 |